T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 21 Aralık 2017 #1 Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim cihazı kullanmaktayım. 120GB SSD, 6GB RAM, i3 370m işlemci AMD HD 545V Ekran grafiği bulunmakta. İşlemci içerisinde Inter HD Graphics bulunmakta fakat Aygıt Yönteicisinde görünmemekte. Driver kuracağım zaman cihaz bulunamadı diyor. Bu sorunu nasıl çözerim? BIOS güncellemek istedim fakat sürüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2017
Merhaba Arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim cihazı kullanmaktayım. 120GB SSD, 6GB RAM, i3 370m işlemci AMD HD 545V Ekran grafiği bulunmakta. İşlemci içerisinde Inter HD Graphics bulunmakta fakat Aygıt Yönteicisinde görünmemekte. Driver kuracağım zaman cihaz bulunamadı diyor. Bu sorunu nasıl çözerim? BIOS güncellemek istedim fakat sürüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Aralık 2017 #2 HD Graphics devre dışı olabilir mi?
T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 25 Aralık 2017 #3 Recep Hocam hiç görünmüyor. BIOS kontrol ettiğimde dahili grafiğe dair bir bölmede bulunmuyor. Güç tasarufu için hd graphics'i kullanmak istiyorum.
Recep Hocam hiç görünmüyor. BIOS kontrol ettiğimde dahili grafiğe dair bir bölmede bulunmuyor. Güç tasarufu için hd graphics'i kullanmak istiyorum.