S samet190 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Root atmaya çalıştım ama Samsung yazısında kalıyor hiçbir tuş kombinasyonunu çalıştırmıyor. Batarya çıkarsam çıkmıyor da.
Root atmaya çalıştım ama Samsung yazısında kalıyor hiçbir tuş kombinasyonunu çalıştırmıyor. Batarya çıkarsam çıkmıyor da.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 "Root attıktan sonra telefon açılmıyor" mu demek istediniz?
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 Download moda almayı deneyin açma kapama tuşu + ses kısma tuşu + Home tuşu.
S samet190 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 EmirGkts dedi: Download moda almayı deneyin açma kapama tuşu + ses kısma tuşu + Home tuşu. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama ne yapacağım şimdi burada? Lütfen yardımcı olursanız cahilliğime verin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
EmirGkts dedi: Download moda almayı deneyin açma kapama tuşu + ses kısma tuşu + Home tuşu. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama ne yapacağım şimdi burada? Lütfen yardımcı olursanız cahilliğime verin.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 samet190 dedi: Yaptım ama ne yapacağım şimdi burada lütfen yardımcı olursanız cahilliğime verin. Genişletmek için tıkla... Download moda girdi mi cihaz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
samet190 dedi: Yaptım ama ne yapacağım şimdi burada lütfen yardımcı olursanız cahilliğime verin. Genişletmek için tıkla... Download moda girdi mi cihaz?
S samet190 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #6 EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Evet. EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Odin'le bir şey yapacağız galiba değil mi? EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Stock ROM indir diyorsan iniyor 6 dk kaldı. iloveichigo dedi: "Root attıktan sonra telefon açılmıyor" mu demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Telefon değil tablet ve evet. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Evet. EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Odin'le bir şey yapacağız galiba değil mi? EmirGkts dedi: Download moda girdi mi cihaz? Genişletmek için tıkla... Stock ROM indir diyorsan iniyor 6 dk kaldı. iloveichigo dedi: "Root attıktan sonra telefon açılmıyor" mu demek istediniz? Genişletmek için tıkla... Telefon değil tablet ve evet.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Ağustos 2021 #7 Benim telefonumda bazen 10 küsür dakika o şekilde kalıyordu. Bazen de hemen geçiyordu.