Emirhan6134 Centipat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 37 15 Ocak 2023 #1 Merhaba, benim Samsung rv 510 laptopum var ve hard diski çıkarıp yerine SSD takmak istiyorum ama SSD uyum sorunu olur mu? Ve SSD'yi takarken ekstra olarak bir kablo vs almam gerekli mi? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, benim Samsung rv 510 laptopum var ve hard diski çıkarıp yerine SSD takmak istiyorum ama SSD uyum sorunu olur mu? Ve SSD'yi takarken ekstra olarak bir kablo vs almam gerekli mi? Yardımcı olur musunuz?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 15 Ocak 2023 #2 Ekstradan hiçbir şey gerekmez. Aynı sata yuvasını kullanacak. Bütçe nedir SSD için?
Emirhan6134 Centipat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 37 15 Ocak 2023 #3 itwasgooday dedi: Ekstradan hiçbir şey gerekmez. Aynı sata yuvasını kullanacak. Bütçe nedir SSD için? Genişletmek için tıkla... Çok 300 400 civarı sadece chrome ye falan giriyorum arada itwasgooday dedi: Ekstradan hiçbir şey gerekmez. Aynı sata yuvasını kullanacak. Bütçe nedir SSD için? Genişletmek için tıkla... Sata 3 yazıyır bazılarında sorun olur mu Son düzenleme: 16 Ocak 2023
itwasgooday dedi: Ekstradan hiçbir şey gerekmez. Aynı sata yuvasını kullanacak. Bütçe nedir SSD için? Genişletmek için tıkla... Çok 300 400 civarı sadece chrome ye falan giriyorum arada itwasgooday dedi: Ekstradan hiçbir şey gerekmez. Aynı sata yuvasını kullanacak. Bütçe nedir SSD için? Genişletmek için tıkla... Sata 3 yazıyır bazılarında sorun olur mu