Merhaba, benim eski Samsung RV511 AO5TR laptopum var ona eGPU takıp eski günlerdeki gibi calismasinı istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Takman çok zor, muhtemelen Thunderbolt girişi yok, M.2'de olduğunu sanmam, yani tek seçenek Wi-Fi slotu, yapacaksan Wi-Fi'den vaz geçmek zorundasın, ayrıca laptopun alt kapağı ya sürekli açık olacak ya da keseceksin, işlemcin çok yetersiz kalacağı için muhtemelen adamakıllı bir ekran kartı takamazsın, yani besleyemez, ayrıca ekstra PSU alman gerekli, yani o laptop eskisi gibi çalışmasın, emin ol daha karlı.
Onu bilmiyorum maalesef.Merhaba dediğiniz öneri için çok teşekkür ederim sağ olun. Ben aslında yeni bilgisayar alacaktım fakat ailem izin vermediği için bu yolu seçtim bayağı da ilgiliydim eskiden beri ben tek sorunum şu aslında benim laptopumun Wi-Fi kartının takıldığı yerde white list var mı benim için önemli olan o diğerlerini hallederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.