Samsung RV520 RAM Takviyesi

onderozbelli

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 64bit 18.09 yüklü Samsung RV520 notebook üzerinde 2 adet 4 GB DDR3 1333 MHz bellek bulunuyor. CPU olarak Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz işlemci olan bilgisayarın, Intel'in sitesindeki bilgileri kontrol ettiğimde işlemcinin 16 GB belleği desteklediğini gördüm. Sistemdeki GPU ise NVIDIA GeForce GT 520M 1 GB. Bilgisayardaki HDD'yi yakın zamanda SSD ile değiştirdim ve yüksek hız artışı oldu.

Bu sistem için 8 GB'tan 16 GB bellek yükseltmesi mantıklı olur mu?

Olur ise bellek tavsiyeniz var mı? Kingston, Gskill ve Corsair veya farklı bir marka öneriniz olur mu?

Son olarak sistem CPU-Z yazılımında 4 adet RAM slotu görüyorum 1. ve 3. takılı görünüyor fakat fiziksel olarak notebook üzerinde adet RAM slotu var. Bununu nedeni nedir?

Yardım için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst düzel gaming bir laptop olsaydı RAM takviyesi yap denebilir di ama sisteminiz için 4+4 gayet yeterli 16 gb sizin için gereksiz bir masraf olur.

Üst düzel gaming bir laptop olsaydı RAM takviyesi yap denebilir di ama sisteminiz için 4+4 gayet yeterli 16 gb sizin için gereksiz bir masraf olur.
oyun yapıcam ama almam lazım yoksa masaüstü bilgisayarım için 8gigabyte ram alacağımda 1200 tl oluyor internetten baktığımda şuan 2025 ve fiyat 479 tl bence masraf değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…