Çözüldü Samsung RV520 Windows 8 Yükleme Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pekala teşekkürler. Şu anda format işlemi %79 oldu. Hayırlısıyla bir biterse dediklerinizi uygularım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana benden çok basit bir tavsiye. Bir türlü boot etmiyordu. Boot etse bile format başlıyor ama ilerlemiyordu. Forumlara sora sora kafayı yedim. En sonunda DVD'yi silip temizledim. Oldu. Belki de DVD okuyucun bozulmuştur.

Şuan başka bir şey yüklüyor. Ama şu anda DVD okuyucudan "tak tak tak tak tak" diye sürekli bir sürtünme sesi mi takılma sesi mi ne artık ona benzer bir ses geliyor.

Şuan başka bir şey yüklüyor. Ama şu anda DVD okuyucudan "tak tak tak tak tak" diye sürekli bir sürtünme sesi mi takılma sesi mi ne artık ona benzer bir ses geliyor.
Hayır sorun yok DvD hep böyle ses yapar kullanıldığı zaman. USB ile yapsan çok iyi olurdu.

Sorunu çözdüm. Format yine olmadı fakat Samsung bilgisayarlarda bulunan "Samsung Recovery Solution" programı sayesinde ilk aldığım şekline geri çevirdim. Çözdüm sayılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…