Samsung S serisinde FE modeli vs önceki senenin amiral gemisi modeli

monsantres

Decapat
Daha fazla  
Seneye telefon almayı düşünüyorum fakat şimdiden biraz karar vermeye başladım. Samsung yönünden tercihimi kullanmak istiyorum. 3 senedir POCO F3 kullanıyorum. Güç ve kullanım konusunda sorun çıkarmasa da Xiaomi sisteminden çıkmaya karar verdim. Bazen yazılım sapıtıyor çünkü. Ana sorum başlıktaki gibi, o senenin FE serisi mi daha iyidir önceki senenin amiral gemisi mi?

Mesela S23 FE ve S22 için konuşursak S22 batarya hariç daha iyidir. FE sürümleri premium histen fazlasıyla uzaktır. A serisine daha yakın tasarımlara ve malzeme kalitesine sahipler. S24 FE, teknik ve fiyat açısından iyi bir konumda olursa S23 ile ikisini karşılaştırabiliriz. Tabii önce piyasaya çıkması lazım.

Arkadaş örneklememiş ben örnekleyeyim şunu demek istiyor: Misal S22 mi S23FE mi veya S23 mü S24FE mi gibi gibi. Alacağı dönemde de S24 mü S25FE mi? Diyor bize aslında.
S25FE'yi görmeden yorum yapmak erken olur ama diğer kıyaslara bakarsak ben her zaman bir sene öncenin amiral gemisini tercih ederim. Daha premium hissiyat ve daha iyi ekran kasa oranı ve donanım ile geliyorlar. FE serisi daha ziyade pil ile kendini gösteriyor.

Aynen bunu demek istemiştim, teşekkür ederim. O zaman S25FE'Yİ görene kadar S24 olarak düşünüyorum seneye bakacağız artık. Yine konu açarım zaten S25FE çıkınca. Hepinize teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…