Samsung S10+ bölünmüş ekran nasıl kullanılır?

Hayvansever89

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Eskiden S7 Edge kullanırdım. Bölünmüş ekran zımbırtısını son kullanılan uygulamalardan yapardım ama S10+ aldım. Orada öyle bir tuş göremedim yani çift ekran kullanamıyorum. Sebebi nedir acaba veya kalktı mı?

Merhaba arkadaşlar,

Eskiden S7 Edge kullanırdım. Bölünmüş ekran zımbırtısını son kullanılan uygulamalardan yapardım ama S10+ aldım. Orada öyle bir tuş göremedim yani çift ekran kullanamıyorum. Sebebi nedir acaba veya kalktı mı?
Android 11 üzerinde son kullanılan uygulamalara gelin ve uygulamanın logosuna basın. Orada bölünmüş ekran seçeneğini göreceksiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Hocam ben de telefon alıyorum açtığım konuya gelip biraz bilgilendirebilir misiniz? S20 veya S10+ düşünüyorum.
Bul kısmından açtığım son konuya mesaj atabilir misiniz zahmet olmazsa. Şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı