Samsung S10 FE alınır mı?

Bütçe
15000

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Apple iPad A16 ve bunun arasında kaldım. Aslında laptop alacaktım ama bu bütçeye bunlar daha iyi olur diye düşündüm. Sizce alınır mı?

Bence kesinlikle A16 tercih etmelisiniz FE serisinin tümünü mağazadan inceledim ekran kalitesi ve genel kasa görüntüsü kötü.

Kalem önemli değil çakma bir şey alırız fakat şu anki kulaklığım falan Samsung zaten yarın bir bakacağım kendi gözümle sonra sipariş edeceğim yenileme oranı falan Samsung daha iyi değil mi?

Kalem önemli değil çakma bir şey alırız fakat şu anki kulaklığım falan Samsung zaten yarın bir bakacağım kendi gözümle sonra sipariş edeceğim yenileme oranı falan Samsung daha iyi değil mi?

Yenileme orani daha iyi fakat iPad retina ekrana sahip. Cakma kalem de kimse onermiyor orijinalin yerini tutmuyormus. Ben magazada S10 FE'nin ekranini begendim açıkçası, renkler filan guzeldi ama millet begenmiyor bir turlu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenileme orani daha iyi fakat iPad retina ekrana sahip. Cakma kalem de kimse onermiyor orijinalin yerini tutmuyormus. Ben magazada S10 FEnin ekranini begendim açıkçası, renkler filan guzeldi ama millet begenmiyor bir turlu :)

Bende bugün baktım çok hoşuma gitti fakat ailem laptop daha iyi olmaz mı diye düşündürdü beni şu an çok arada kaldım.

Bende bugün baktım çok hoşuma gitti fakat ailem laptop daha iyi olmaz mı diye düşündürdü beni şu an çok arada kaldım.
Bu fiyata cok iyi bir laptop alinmaz. Butce artacaksa tasinabilir hafif bir laptop tabletten daha iyi olabilir, ama kullanim alanlarina bagli. Tabletlerin en buyuk avantaji bilgisayar gibi olmalari ve cok hafif olmalari. Ve samsung tabletlerin dex ozelligi var, arayuzu direkt pencerelerin oldugu laptop arayuzu oluyor. Klavye ve fare ile laptop a cok benziyor.

Bu fiyata cok iyi bir laptop alinmaz. Bütçe artacaksa tasinabilir hafif bir laptop tabletten daha iyi olabilir, ama kullanim alanlarina bagli. Tabletlerin en buyuk avantaji bilgisayar gibi olmalari ve cok hafif olmalari. Ve Samsung tabletlerin DeX ozelligi var, arayuzu direkt pencerelerin oldugu laptop arayuzu oluyor. Klavye ve fare ile laptop a cok benziyor.

Laptop için bütçe 18k.

Laptop için bütçe 18k.
Laptop işi daha karışık..
Çünkü Windows için 8gb bir zaman sonra yetmeyecek.
Size en az 16gb ram sahip güncel bir cihaz gerek.

İşlemcisi ne olacak?

Ekran kartı haricî mi dahili mi olacak?
Yani güçlü kalın 2 saat mı çalışsın..
İnce şık 5-6-78 saat mı çalışsın?

O paraya adı belli cihaz bulabilecek misiniz?
Acer
Lenovo
Asus
Dell

Laptop işi daha karışık.
Çünkü Windows için 8 GB bir zaman sonra yetmeyecek.
Size en az 16 GB RAM sahip güncel bir cihaz gerek.

İşlemcisi ne olacak?

Ekran kartı haricî mi dahili mi olacak?
Yani güçlü kalın 2 saat mı çalışsın.
İnce şık 5-6-78 saat mı çalışsın?

O paraya adı belli cihaz bulabilecek misiniz?
Acer.
Lenovo.
ASUS.
Dell.

Teşekkür ederim hocam Honor Tab V9 aldım çok da memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı