Samsung S10 FE alınır mı?

Bütçe
15000
Hocam artıları eksileri neler bir de resmini atma şansınız var mı?

Diğerlerinden artıları 256 GB olması 144 Hz IPS ekran olması 8 tane hoparlör var PDF uygulaması falan kalemle gayet yeterli eksisi tek kılıfını beğenmedim diğerleri gibi istediğin şekli veremiyosun 2 şekli var sadece.

S10fe çok iyi beğendim deyip Honor almak nereden geldi aklınıza?
Fiyat olarak aynılar,Kalem olarak Samsung'un S-pen çok farklı ve kullanışlı.
Samsung'un S-Note tartışmasız en pratik not alma uygulaması öğrenciler için...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kalem farklı özel demiştim buyrun neler yapılabilir; 10-20 farklı özelliği gösteriyor.

Son düzenleme:

2 modeli karşılaştırınca Honor daha mantıklı geldi. Alırken biraz düşünceliydim S10 FE almak istiyordum fakat genel olarak Hz değeri olsun ekran teknolojisi ve büyüklüğü olsun beni daha çok cezbetti not ve kalem kısmında Samsung'un daha iyi olduğunu biliyorum ama bu da gayet yeterli benim için. Ve çevremde de kullanan vardı forumlarda biraz da gezince bunu almaya karar verdim.

V9 ekranı 11.5 inch değil mi? S10fe ise 11inch.
Biri 120hz biri 144hz.
Ekran büyüklüğü diye birşey yok.
Biri 9 biri 12inch değil demek istediğim...

V9 ekranı 11.5 inch değil mi? S10FE ise 11inch.
Biri 120Hz biri 144Hz.
Ekran büyüklüğü diye bir şey yok.
Biri 9 biri 12inch değil demek istediğim...

90 Hz değil mi ekranı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…