Samsung S10 FE Plus 16 bin TL'ye alınır mı?

Waltii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba A101 de 15.999 TL'ye düşmüş YKS için kullanacağım. Oyun oynamayacağım arada sırada dizi film izlerim alınır mı sizce? Bu modeli yoksa bu fiyat bandında başka tablet öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250706_222044_Chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba A101 de 15.999 TL'ye düşmüş YKS için kullanacağım. Oyun oynamayacağım arada sırada dizi film izlerim alınır mı sizce? Bu modeli yoksa bu fiyat bandında başka tablet öneriniz var mıdır?

Hocam bütçenizi aşarsa S9 FE'de bakabilirsiniz. Ben Lenovo'nun bir tabletini gördüm Tab Plus modelinde o modelde iyidir 12K idi fiyatı.

Hocam bütçenizi aşarsa S9 FE'de bakabilirsiniz. Ben Lenovo'nun bir tabletini gördüm Tab Plus modelinde o modelde iyidir 12K idi fiyatı.

Bütçemi aşmaz daha da fazla çıkabilirim hatta almışken iyisinden olsun diye düşünüyorum.

Ben şahsen 16 bine TFT ekranlı tablet almam.
Kalem şart değilse öneririm.

Kalem şart hocam sınav için kullanacağım çünkü.

20 bin 25 bine de çıkabilirim

Hocam yerinizde olsam iPad A16 alırdım 15k idi sanırsam fiyatı ve bencil alırdım ayrı satılıyor hocam 3-4K idi fiyatı. 20-22K gibi halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…