Samsung S10 Lite vs Xiaomi Note 10 Lite

Optisyen.Adnan

Centipat
Herkese iyi forumlar.
Kız arkadaşıma telefon alacağız. Şu an 6S kullanıcısı. Bu iki model arasında kaldık fiyat 4500 civarında bir bütçemiz var. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Bende de Mi9t var arayüz daha sade ve güzel geliyor bana Samsung'a göre 2-3 sene kullanicak aldığı zaman.

Kullanım amacına sosyal medya video izleme internet fotoğraf çekme falan olacak. Oyun falan oynamıyor zaten.
Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
S10 Lite öneririm. Çünkü S10 Plus modelinde bile olmayan Snapdragon 855 gibi amiral gemisi bir işlemciye sahip. Xiaomide olmayan OIS'e sahip. S10 Lite kesinlikle açık arayla alabilirsiniz.

Eğer bütçeniz karşılıyorsa S10 Lite daha güncel ve daha narin bir telefon. İki telefon da güzel fakat S10 Lite işlemci bakımından önde. Snapdragon 855 kullanıyor; Mi Note 10 Lite ise 730G.
Ayrıca S10 Lite'ta OIS(Optik İmaj Sabitleyici) bulunuyor böylece daha dengeli ve daha az titreyen, daha kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz. Eğer iki telefonu da görme şansınız varsa tasarımsal farklılıkları anlarsınız ama Mi Note 10 Lite kalın bir telefon olmasına karşın kıvrımlı ekranıyla bunu hissettirmiyor ayrıca arkası cam, çerçeveleri ise alüminyum. S10 Lite ise materyal bakımından biraz daha ucuz duruyor ama kalitesiz hissettirmez eminim ki.
Bana sorarsanız bütçe uygunsa tabii ki S10 Lite.

Peki aradaki fiyat farkına değer mi Xiaomi ile normal günlük kullanım için uygun olur mu kasma donma vs yasar miyiz.

Peki aradaki fiyat farkına değer mi Xiaomi ile normal günlük kullanım için uygun olur mu kasma donma vs yasar miyiz.
Xiaomi'nin de üzeceğini sanmam, fiyatına göre gayet donanımlı telefon. Bir arkadaşım önerim üzerine aldı ve çok olmadı birkaç gündür kullanıyordur ama "Şu niye yok?" veya "Neden böyle?" dediğini duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…