Samsung S10 Plus vs iPhone 11

godofwor00511

Kilopat
Daha fazla  
iPhone 11 ve Samsung S10 Plus arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Her şeye baktığımızda iPhone 11'in ekran etrafındaki siyah kısımlara takıldım, çentikden değil etrafındaki siyah kalınlığa takıldım, o yüzden sorayım dedim. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
S10 Plus'ın rakibi ancak İphone 11 Pro olabilir. Full Hd çözünürlüğün bile altında bir ekrana sahip olan telefona o kadar para verilmez kanaatimce. Artık Samsungun da yazılım konusunda Apple'dan geri kalır yanı yok. Bence S10 Plus alın geçin derim.

Ekran dışında iPhone 11 derim çünkü daha uzun süre kullanılabilir ama ekran ile çok haşır neşir oluyorsanız (her işimizi onunla yapıyoruz zaten daha nasıl haşır neşir olalım derseniz açayım, film izleyen, telefonu elinden düşürmeyip hep yazışan biri iseniz) XS'e veya 11 Pro'ya bakılmalı Apple tarafında, XS/11'e değil.

iPhone 11'in ekranı tabii ki S10 Plus kadar iyi değil fakat günlük kullanımda ekran o kadar da rahatsız etmiyor. Kamera ve işlemci konusunda iPhone 11 daha önde. S10 Plus sadece 2 yıl android güncellemesi alacak ancak iPhone 11 en az 4 yıl güncelleme alacak. Bu yüzden bence iPhone 11 almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…