nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Oyun için alıyorum Samsung A14 idare etmiyor, sizce hangisini almalıyım?
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kayısıcı 14 Nisan 2025 #2 nazmibababoey dedi: Oyun için alıyorum Samsung A14 idare etmiyor, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tanıdık varsa en mantıklısı nusayibinden 11T Pro almak.
nazmibababoey dedi: Oyun için alıyorum Samsung A14 idare etmiyor, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tanıdık varsa en mantıklısı nusayibinden 11T Pro almak.
S SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.833 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2025 #3 S10+ Note 12 Pro'yu alır, evirir çevirir, kağıttan uçak yapar, camdan dışarı atar. Öyle bir fark var, ilanı atabilir misiniz?
S10+ Note 12 Pro'yu alır, evirir çevirir, kağıttan uçak yapar, camdan dışarı atar. Öyle bir fark var, ilanı atabilir misiniz?
nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 aynali_martin44 dedi: Tanıdık varsa en mantıklısı nusayibinden 11T Pro almak. Genişletmek için tıkla... Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm.
aynali_martin44 dedi: Tanıdık varsa en mantıklısı nusayibinden 11T Pro almak. Genişletmek için tıkla... Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm.
S SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.833 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2025 #5 nazmibababoey dedi: Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefonlar ikinci el telefonlardan daha beterdir, en dandik parçaları koyarlar. İkinci el mümkünse açılmamış cihaz almaya özen gösterin.
nazmibababoey dedi: Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefonlar ikinci el telefonlardan daha beterdir, en dandik parçaları koyarlar. İkinci el mümkünse açılmamış cihaz almaya özen gösterin.
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kayısıcı 14 Nisan 2025 #6 nazmibababoey dedi: Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladınız 2. el değil tabiri caizse kaçak.
nazmibababoey dedi: Ikinci el almayı düşünmüyorum yenilenmiş telefon düşünürüm. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladınız 2. el değil tabiri caizse kaçak.
nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 SerdarT35 dedi: S10+ Note 12 Pro'yu alır, evirir çevirir, kağıttan uçak yapar, camdan dışarı atar. Öyle bir fark var, ilanı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var.
SerdarT35 dedi: S10+ Note 12 Pro'yu alır, evirir çevirir, kağıttan uçak yapar, camdan dışarı atar. Öyle bir fark var, ilanı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var.
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kayısıcı 14 Nisan 2025 #8 nazmibababoey dedi: S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var. Genişletmek için tıkla... EasyCep mağazasına baktınızmı orada kasası açılmamış telefonlar oluyor.
nazmibababoey dedi: S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var. Genişletmek için tıkla... EasyCep mağazasına baktınızmı orada kasası açılmamış telefonlar oluyor.
S SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.833 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 14 Nisan 2025 #9 nazmibababoey dedi: S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefon A-LIN-MAZ. Yan sanayi parça koyuyorlar içine 2-3 aya elinde kalıyor.
nazmibababoey dedi: S10+ yenilenmiş olarak alacağım Getmobil'de var. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş telefon A-LIN-MAZ. Yan sanayi parça koyuyorlar içine 2-3 aya elinde kalıyor.
nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #10 SerdarT35 dedi: Yenilenmiş telefonlar ikinci el telefonlardan daha beterdir, en dandik parçaları koyarlar. İkinci el mümkünse açılmamış cihaz almaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Ona da girişirim ama yenilenmiş telefon almıştım 1 kere ondan güvenim arttı. SerdarT35 dedi: Yenilenmiş telefon a-lın-maz. Yan sanayi parça koyuyorlar içine 2-3 aya elinde kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ikinci el almaya özen gösteririm teşekkürler. aynali_martin44 dedi: EasyCep mağazasına baktınızmı orada kasası açılmamış telefonlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere mi ne bakmıştım ama hiç karşılaşmadım bir araştırırm.
SerdarT35 dedi: Yenilenmiş telefonlar ikinci el telefonlardan daha beterdir, en dandik parçaları koyarlar. İkinci el mümkünse açılmamış cihaz almaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Ona da girişirim ama yenilenmiş telefon almıştım 1 kere ondan güvenim arttı. SerdarT35 dedi: Yenilenmiş telefon a-lın-maz. Yan sanayi parça koyuyorlar içine 2-3 aya elinde kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ikinci el almaya özen gösteririm teşekkürler. aynali_martin44 dedi: EasyCep mağazasına baktınızmı orada kasası açılmamış telefonlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere mi ne bakmıştım ama hiç karşılaşmadım bir araştırırm.