aynali_martin44 Centipat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 644 Makaleler 1 14 Nisan 2025 #11 nazmibababoey dedi: Ona da girişirim ama yenilenmiş telefon almıştım 1 kere ondan güvenim arttı. Tamam ikinci el almaya özen gösteririm teşekkürler. 2 kere mi ne bakmıştım ama hiç karşılaşmadım bir araştırırm. Genişletmek için tıkla... Çalışanlar ile konuşun iPhone 11 alırken çok yardımcı olmuşlardı.
nazmibababoey dedi: Ona da girişirim ama yenilenmiş telefon almıştım 1 kere ondan güvenim arttı. Tamam ikinci el almaya özen gösteririm teşekkürler. 2 kere mi ne bakmıştım ama hiç karşılaşmadım bir araştırırm. Genişletmek için tıkla... Çalışanlar ile konuşun iPhone 11 alırken çok yardımcı olmuşlardı.
nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 aynali_martin44 dedi: Çalışanlar ile konuşun iPhone 11 alırken çok yardımcı olmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dikkatlice çalışanlardan yardım alarak veya 2nci ele girişerek alacağım.
aynali_martin44 dedi: Çalışanlar ile konuşun iPhone 11 alırken çok yardımcı olmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dikkatlice çalışanlardan yardım alarak veya 2nci ele girişerek alacağım.
aynali_martin44 Centipat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 644 Makaleler 1 14 Nisan 2025 #13 nazmibababoey dedi: Yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dikkatlice çalışanlardan yardım alarak veya 2nci ele girişerek alacağım. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş 2. el dedi ama bana kalırsa 2. ele hiç bulaşmayın ama tabii en iyisini siz bilirsiniz.
nazmibababoey dedi: Yardımınız için çok teşekkür ederim şimdi dikkatlice çalışanlardan yardım alarak veya 2nci ele girişerek alacağım. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş 2. el dedi ama bana kalırsa 2. ele hiç bulaşmayın ama tabii en iyisini siz bilirsiniz.