Samsung S10+ vs S20 FE

Bütçe
9000

KegeY

Hectopat
Ben güce önem veriyorum. Yani daha çok oyunlarda performans lazım. Bir de geçici olarak alacağım. Telefonum bozuldu. 2-4 yıl dayansın diye. EasyCep'ten almayı düşünüyorum. Daha önce alan varsa telefonlar nasıl geliyor? Çizik falan var mı? S10+ için durumu iyi diyor. S20 FE için ise outlet diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güce önem veriyorum. Yani daha çok oyunlarda performans lazım. Bir de geçici olarak alacağım. Telefonum bozuldu. 2-4 yıl dayansın diye. EasyCep'ten almayı düşünüyorum. Daha önce alan varsa telefonlar nasıl geliyor? Çizik falan var mı? S10+ için durumu iyi diyor. S20 FE için ise outlet diyor.

Easy Cep'ten almayın onun dışında S10+ daha iyi ve premium.

Easy cep tavsiye etmiyorum bi arkadaş almışti durumu iyi dedikleri telefon 2hafta dayanmadı ekranı pırttı genel olarak yenilenmiş telefonlar iyi olmuyor size kalmış

Easy cep tavsiye etmiyorum bir arkadaş almışti durumu iyi dedikleri telefon 2hafta dayanmadı ekranı pırttı genel olarak yenilenmiş telefonlar iyi olmuyor size kalmış.

Peki siz ne önerirsiniz bana oyunda performans lazım ve sıfır bir cihazı zaten 2 3 yıl sonra alacağım yani bana 2.el daha mantıklı geliyor ama sıfır yüksek performanslı bir telefon öneriniz varsa lütfen önerin bütçe maksimum 9 bin TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı