Samsung S2 Portable diskin bağlantısı

Memory Card

Picopat
Samsung S2 portable harici diskim var. Bunun hakkında şöyle bir yazı yazılmış. Altı çizili kısımda ne demek istediğini açıklayabilecek var mı?
Alıntıdır:

Kişinin söylediği disk sanırsam sadece USB ile kullanılıyor bunu da o kişi önermiyor yani diyor ki sadece USB ile kullanılan HDD'ler almayın diyor.
(Bende USB ile kullanılan diskleri önermiyorum)

USB portu cihaza lehimli, sabit olduğu için yamulma, kırılma, deforme olmasının daha kolay olmasından bahsetmiş, kırılınca da tamir edememiş galiba, bu yüzden normal bir SSD alıp yanına da şöyle ürünler almak daha sağlıklı olabilir diye düşünmüş olmalı.

(Not: İki ürünü de kullanmadım, hangisi daha iyidir, hangisi daha sağlıklıdır bilmiyorum ama attığınız fotoğraftaki kişinin düşüncesi bu yönde olmalı.)

Şu an bulamadığım ama daha önce gördüğüm bazı taşınabilir hddler içinde bildiğimiz 2.5 inçlik disklerin soket eklenmiş halini içeriyordu. Yani dışarıdan görünen soket ek bir soket, o kırılsa da içerideki disk sağlam kalabilmeli.

Son düzenleme:
Kişinin söylediği disk sanırsam sadece USB ile kullanılıyor bunu da o kişi önermiyor yani diyor ki sadece USB ile kullanılan HDD'ler almayın diyor.
(Bende USB ile kullanılan diskleri önermiyorum)
Anladım bendeki cihaz çalışıyor işimi görüyor ancak bayağı eski, olası bir bağlantı sorunundan yazıdaki arkadaş gibi sorun yaşamak istemem. Yeni nesil bir şeyler bakayım diyorum. 1TB Portatif SSD modeli önerisi yapabilir misiniz? Bütçem 3000TL duruma göre artabilir. Sıfır veya ikinci el araştırmasını kendim yaparım. Yoksa normal 1TB SSD alıp kutu mu almamı önerirsiniz? Tüm önerilere açığım.

Fazla araştırmadım ama şu tarz kutu ve bir de M2 SSD alırsanız daha sağlıklı ve uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum, zaten SATA ve M2 SSD'ler arasında fazla fiyat farkı yok diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…