Samsung S20 FE 128 GB RAM yükseltmesi yapılabilir mi?

screwhead

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. S20 FE 128 GB versiyonunu hediye aldım fakat 128 GB 6 GB RAM'a sahipmiş 256 GB 8 GB RAM ile geliyor hediye olduğu için iade etmem pek doğru değil hediye veren kişi için sizce arasında çok bir fark var mıdır ileride RAM yükseltilebilir mi? Çok oyun oynamıyorum genel olacak.

Merhaba. S20 FE 128 GB versiyonunu hediye aldım fakat 128 GB 6 GB RAM'a sahipmiş 256 GB 8 GB RAM ile geliyor hediye olduğu için iade etmem pek doğru değil hediye veren kişi için sizce arasında çok bir fark var mıdır ileride RAM yükseltilebilir mi? Çok oyun oynamıyorum genel olacak.

Çok uygulama yüklemiyorsan 6/128 de işini görür.

IPhone'ler için 6 GB RAM yeterli fakat Android'de biraz daha fazla RAM yiyor. iPhone ile Android RAM'ini kıyaslamak pek olmaz.
4 GB RAM'li Android One cihazım akıcı şekilde çalışıyor. Ortalama RAM kullanım oranı %58.

Screenshot_20230216-145230~2.png

Evett Snapdragon.

Uzun süre kullanmayı düşündüğün bir telefon 8 GB olmaması çok kötü bir durum değil yorumlardan anladığım kadarıyla.
Ram ve hafıza yükseltemezsiniz.
Ama 6GB yeterli. Samsung'un da yazılımı iyidir. Özellikle S serisi modellerinin ram konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmam. Hafıza konusunda ben olsam ben de 256 tercih ederdim ama ben baya kamera kullanan biriyim, öyle düşünün. Çok kamera vs. kullanmıyorsanız 128GB da size yeter. Ki yetmezse de başta Google Drive sonra o da yetmezse bulut kaydı veya Google One ile destek çıkabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı