irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #31 Leon Dayı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Attığın videoda S20 FE daha iyi dostum, izleme zahmetinde bulunsaydın keşke. 8:17'den sonraki düşük ışıkta yapılan testlere bak.
Leon Dayı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Attığın videoda S20 FE daha iyi dostum, izleme zahmetinde bulunsaydın keşke. 8:17'den sonraki düşük ışıkta yapılan testlere bak.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.861 Çözümler 36 12 Temmuz 2023 #32 Büyük güncelleme almayacak artık. Bende var güzel cihaz, kamerası da iyi. Pili hızlı bitiyor ama ben fazla aktif kullandığımdan sanırım.
Büyük güncelleme almayacak artık. Bende var güzel cihaz, kamerası da iyi. Pili hızlı bitiyor ama ben fazla aktif kullandığımdan sanırım.