Samsung S20 FE hala alınır mı?

Oguzhan2000

Hectopat
Merhaba, telefondan oyun oynamıyorum, kamerası iyi olsun günlük kullanımda sıkıntı çıkartmasın yeter. Sizce Samsung S20 FE alınır mı? Ayrıca güncellemeler çok umurumda değil fakat 3-4 yıl içinde uygulamaları açmama gibi bir sorun olmaz değil mi?

Merhaba, telefondan oyun oynamıyorum, kamerası iyi olsun günlük kullanımda sıkıntı çıkartmasın yeter. Sizce Samsung S20 FE alınır mı? Ayrıca güncellemeler çok umurumda değil fakat 3-4 yıl içinde uygulamaları açmama gibi bir sorun olmaz değil mi?

Güncelleme önemli değilse alınabilir bir cihaz. Uygulamalar garanti 2-3 yıl sorunsuz çalıştırır.

Güncelleme gelmemesinin çok büyük bir eksiği olmaz muhtemelen, bilmem kaç yaşındaki telefonlarda bile çoğu uygulama açılıyor. Ki S20FE çok eski bir telefon da değil. Alınabilir.

Güncelleme gelmemesinin çok büyük bir eksiği olmaz muhtemelen, bilmem kaç yaşındaki telefonlarda bile çoğu uygulama açılıyor.

Güncellemenin güvenlik, arayüz ve tasarım dışında gelmemesi sorun olmaz. Ben halen Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum temelde uygulamalar çalışıyor.

Uygulamaları açmama gibi bir sorun yaşamazsınız hala taş gibi telefon. Çoğu basit uygulamayı 6-7 sene bile çalıştırır. Kamera konusunda Samsung'un bu bütçedeki telefonlarıyla arasında birkaç gömlek fark var.

Alınır .Fiyatına göre en iyi telefonlardan biri hala.İşlemcisi ,kamerası,malzeme kalitesi, suya toza karşı dayanıklılığı ve premium özellikleri (kablosuz şarj,dex vs) artıları.
Eksikleri ise şarjı ve güncelleme desteği diyebiliriz.Açıkçası şarjı benim için yeterli 6-7 arası ekran süresi var(120 hz) oyun oynarsan 5 saat düşüyor.Güncelleme zaten umurumda değil dedin.
1.5 senedir kullanıyorum bi 3 sene daha kullanırım kırılma bozulma olmazsa

Tabilkide alınır. 3-4 yıl boyunca sorunsuz açar Android 13 yıllar boyunca uygulama desteği devam edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00