Samsung S20 FE pil yavaş düşüyor

dlkcynnn

Decapat
Daha alalı 3 gün oldu. Samsung S20 Snapdragon. Arkadaşlar, anlatamadım derdimi. Neden pil yüzdesi ağır düşüyor, sanki orada tıkanmış gibi kalıyor? Batarya mı bozuk, yoksa güncellemeden sonra mı böyle oldu, servis gerekli mi götürmeye? Pil bitmicekmis hissi var. Çözemedim durumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telefonun batarya düşümü aynı değil. Normal kullanımda nasıl gidiyor şarj peki?

Batarya kalibrasyonumu yasiyorum demiştim yeni aldım hocam Samsung Snapdragon ama garip şekilde yavaş iniyor. Mesela yarim saatte yüzde düşüyor ya da 20 dakika da 3 gün oldu alalı normal mi hocam bu?

Bence bir sorunu yoktur, şarjı iyi gidiyordur. Aynısını iPhone 11 ile yaşadım ilk aldığım zaman ama normal.

Batarya kalibrasyonumu yasiyorum diye düşündüm ama hocam yarim saatte ya da 20 dakikada yüzdelik dilim düşmesi tuhafıma gitti.

Böyle bir hadiseyi eski telefonlarda yaşadım da güncel modellerde pek rastlamadım. S20 FE SD kullanan başka kişilere de sormak lazım onlarda da böyleyse sorun yok. Onlarda böyle değilse o zaman garantiye başvurmak lazım.

Ağır düşmesinden kastın mesela %80 de takılı kalıp aniden 76-75 e falan düşmesi gibi bir şeyse batarya arızalıdır. Diğer türlü her 10-15 dk da %1 düşüyor gibiyse sorun yoktur. Pil kullanımı kısmından ekran süresine bakınca anlarsın bir sorun olup olmadığını.

Mobile Legends oynamayı dener misiniz? Sarj şu gibi akmıyorsa bir problem olabilir. M51 cihazım ile 1 oyun mobile legends %8 sarj alıyor 7000 Mah bataryamda.

Aniden düşme yok hocam diyelim ki 79 da elimde durmasına rağmen 20 dkkada anca düşüyor cihaz orijinal hocam sanki bitmicekmis hissi oluyor
Şu gibi aksın istemiyorum ama neden 20 dkka da 1 düşüyor onu anlamadim
Mobile Legends oynamayı dener misiniz? Sarj şu gibi akmıyorsa bir problem olabilir. M51 cihazım ile 1 oyun mobile legends %8 sarj alıyor 7000 Mah bataryam
Ekran süresinden nasıl anlatamam hocam

T9 su yazmayı bir türlü öğrenemedi. Cihaz yeni olduğundan batarya performansı çok iyi demek ki. Karanlık modda kullanıyorsanız zaten Amoled ekran kitliyken batarya tüketimi neredeyse yok gibi.

T9 su yazmayı bir türlü öğrenemedi. Cihaz yeni olduğundan batarya performansı çok iyi demek ki. Karanlık modda kullanıyorsanız zaten Amoled ekran kitliyken batarya tüketimi neredeyse yok gibi.
Evet karanlık modda ama daha yeni telefonum 4. Gün oldu bu normal mi ya yavaş düşmesi kafayı yicem vala
Hocam Ekranın açık kalma suresi;1saat53dk
Ekranın kapalı kalma suresi:10sa34dk
Pil şuanda Yüzde 75 normalmi hocam
Hocam Ekranın açık kalma suresi;1saat53dk
Ekranın kapalı kalma suresi:10sa34dk
Pil şuanda Yüzde 75 normalmi hocam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…