Samsung S20 FE Snapdragon ısınıyor

Bende de S20 FE var. Ağustos ayında almıştım. Değil 15, 2-3 saat sosyal medyada takılsam dahi hiçbir zaman ısınma sorunu yaşamadım. Böyle bir şikayetiniz varsa donanımsal arıza olabilir.

Arkadaşlar merhaba, 2023 Kasım'da S20 FE 6 GB Snapdragon modelini almıştım araştırmalarım sonucu. O günden beridir bir türlü ısınamadım. Instagram hatta Twitter'da bile gereksiz derecede ısınması canımı sıktı, şimdi hava soğuk yine ama yazın başımı ağrıtacak gibi gözüküyor. Satıp A34'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Fikirlerinizi merak ediyorum.
bendede aynı, 6gb ve ısınıyordu. hiç sorunu bitmemişti benimkinde, redmi al hayatını yaşa.

İnsanlar 40 derecelerin normal sıcaklık olduğunun farkında değil sanırım?
Telefon bu, işlemci bu sıcak çalışır.
İnsanlar 40 dereceye bile çok diyor.

Son düzenleme:
Konu eski ama yazma gereği duydum snapdragon s20 fe için konuşuyorum evet telefon kasası ince olduğu için ve soğutması yetersiz olduğu için ısınabiliyor bazen 40 derece çok normal 120hz de özellikle ben 62 derece gördüm çok kasmaya gerek yok ısınması çok normal 50 dereceye pek çıkmadıkça sorun olmaz yoksa anlık 50 60 derece görmüş önemli değil sürekli 50 derece üstü kullanmiyorsaniz birsey olmaz zaten ağır oyunlar harici kolay kolay çıkmıyor 50 derece üstüne normal kullanimda indirme vs yaparken 40 45 görmüş mühim değil a34 dediğiniz cihazın kasası kalın ve daha yeni nesil orta segment işlemci olduğundan bariz şekilde s20fe den serin çalışıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı