GCCross Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 Furkan_001 dedi: Bir de ters oturun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi gülecek halde değilim şu an ablamın morali aşırı bozuk ne yapacağımızı düşünüyoruz.
Furkan_001 dedi: Bir de ters oturun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi gülecek halde değilim şu an ablamın morali aşırı bozuk ne yapacağımızı düşünüyoruz.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 972 Çözümler 11 10 Nisan 2024 #12 GCCross dedi: Hocam vallahi gülecek halde değilim şu an ablamın morali aşırı bozuk ne yapacağımızı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi söylüyorum. bir de ters oturun düzeleceği kadar düzelir.
GCCross dedi: Hocam vallahi gülecek halde değilim şu an ablamın morali aşırı bozuk ne yapacağımızı düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi söylüyorum. bir de ters oturun düzeleceği kadar düzelir.
GCCross Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #13 Furkan_001 dedi: Hocam ciddi söylüyorum. Bir de ters oturun düzeleceği kadar düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle şey mi olur anakart üzerinde herhangi bir sorun varsa ne yapıcağız ekran üzerinde herhangi bir sorun varsa ne yapıcağız çocuk işimi bu niye riske atayım şu an.
Furkan_001 dedi: Hocam ciddi söylüyorum. Bir de ters oturun düzeleceği kadar düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle şey mi olur anakart üzerinde herhangi bir sorun varsa ne yapıcağız ekran üzerinde herhangi bir sorun varsa ne yapıcağız çocuk işimi bu niye riske atayım şu an.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2024 #14 Öyle kullansın moral bozmaya gerek yok.
Furkan_001 Decipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 972 Çözümler 11 10 Nisan 2024 #15 Hocam onun dışında tüm parçaların çıkartılıp kasanın düzeltilmesi gerekiyor. düzeltilirken kasanın kırılma riski de mevcut.
Hocam onun dışında tüm parçaların çıkartılıp kasanın düzeltilmesi gerekiyor. düzeltilirken kasanın kırılma riski de mevcut.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Nisan 2024 #16 GCCross dedi: Telefon çalışıyor Samsung members üzerinden test yaptım herhangi bir sorun çıkmadı ama anakartın yamulmuş olmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart kameranın oldugu bölümde yer alıyor, o bölümde de yamukluk gözükmüyor.
GCCross dedi: Telefon çalışıyor Samsung members üzerinden test yaptım herhangi bir sorun çıkmadı ama anakartın yamulmuş olmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart kameranın oldugu bölümde yer alıyor, o bölümde de yamukluk gözükmüyor.
GCCross Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #17 YigitXS dedi: Öyle kullansın moral bozmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane bilgili insan yok mu sizin dediğinizi bizde düşünüyoruz zaten Allah için bildiğiniz yapabileceğimiz bir şey varsa yazın. 381145 dedi: Anakart kameranın oldugu bölümde yer alıyor, o bölümde de yamukluk gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Tamiri ne kadar sürer tahmini hocam bir bilginiz var mı?
YigitXS dedi: Öyle kullansın moral bozmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane bilgili insan yok mu sizin dediğinizi bizde düşünüyoruz zaten Allah için bildiğiniz yapabileceğimiz bir şey varsa yazın. 381145 dedi: Anakart kameranın oldugu bölümde yer alıyor, o bölümde de yamukluk gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Tamiri ne kadar sürer tahmini hocam bir bilginiz var mı?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Nisan 2024 #18 GCCross dedi: Tamiri ne kadar sürer tahmini hocam bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye Ekran bu şekilde tutuyor, kasa çok tutmaz diye düşünüyorum. 2K falan da o tutar tahminimce.
GCCross dedi: Tamiri ne kadar sürer tahmini hocam bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye Ekran bu şekilde tutuyor, kasa çok tutmaz diye düşünüyorum. 2K falan da o tutar tahminimce.
GCCross Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #19 381145 dedi: EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye Ekran bu şekilde tutuyor, kasa çok tutmaz diye düşünüyorum. 2K falan da o tutar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Yapmayın be fazlaymış fiyatı.
381145 dedi: EKRAN DEĞİŞİMİ TAVSİYE EDİLEN FİYAT BİLGİSİ | Samsung Türkiye Ekran bu şekilde tutuyor, kasa çok tutmaz diye düşünüyorum. 2K falan da o tutar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Yapmayın be fazlaymış fiyatı.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Nisan 2024 #20 GCCross dedi: Yapmayın be fazlaymış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Kasa belki daha az da tutabilir, ben tahmini söyledim. Ekran sabit fiyat ama.
GCCross dedi: Yapmayın be fazlaymış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Kasa belki daha az da tutabilir, ben tahmini söyledim. Ekran sabit fiyat ama.