Samsung S20 FE yavaş şarj aktifken aşırı yavaş şarj ediyor

pentoria

Centipat
Daha fazla  
1.5 yıldır S20 FE'nin Snapdragon işlmecili olan versiyonunu kullanıyorum. 1 aya kadar telefonu sürekli hızlı şarj özelliği kapalı olarak kullanıyordum çünkü bataryaya zararlı diye okumuştum bir yerde ve 2 saat içinde doluyordu. 1 ay falan önce telefon yavaş şarjda iken 6-8 hatta bazen 10 veya 30 saat içinde batarya dolacaktır demeye başladı ve gerçekten de aşırı yavaş şarj olmaya başladı. Hızlı şarj özelliğini aktive ettiğimde ise telefon sorunsuz 1 saatten kısa sürede doluyor. Şu an bu şekilde kullanıyorum.

Bu sorun ileride başımı ağrıtır mı? Garantisi bitmeden garantiye vereyim mi veya versem kabul ederler mi?

1.5 yıldır S20 FE'nin Snapdragon işlmecili olan versiyonunu kullanıyorum. 1 aya kadar telefonu sürekli hızlı şarj özelliği kapalı olarak kullanıyordum çünkü bataryaya zararlı diye okumuştum bir yerde ve 2 saat içinde doluyordu. 1 ay falan önce telefon yavaş şarjda iken 6-8 hatta bazen 10 veya 30 saat içinde batarya dolacaktır demeye başladı ve gerçekten de aşırı yavaş şarj olmaya başladı. Hızlı şarj özelliğini aktive ettiğimde ise telefon sorunsuz 1 saatten kısa sürede doluyor. Şu an bu şekilde kullanıyorum.

Bu sorun ileride başımı ağrıtır mı? Garantisi bitmeden garantiye vereyim mi veya versem kabul ederler mi?
Önce farklı kablo deneyin bence. Kablo yüzünden çok fazla gösterdiği olmuştu bende.

Ben 2 yıldır sürekli tak çıkar yapar kafama göre takılırım aynı telefonla. Şarj konusunda halen performansı çok yerinde. Ama garanti bitimine yakın bir pil dğeişimi falan garantili serviste yaptırmak iyi olur. Hatta ekranında led yanması falan izler de varsa onları da ücretsiz değiştirtebilirsin.

Bir de şu ürüne denk geldim geçen gün. Hem şarj aletii hem kablo hem de telefonunun sağlık ve kondisyon durumunu net bir şekilde gösteriyor. Hızlı şarj vey ayavaş şarj konularında sıkıntı varsa hangi donanımda olduğunu anlarsın.

Hızlı şarj destekleyen telefonda yavaş şarj kullanmak da ne bileyim cihaza işkence çektirmek gibi bir şey. Eğer cihazın bataryasına hızlı şarj zarar verdiğini düşünüyorsanız cihazda yaptığımız birçok şeyde cihaza zarar veriyor.
Yavaş veya hızlı şarj etmen fark etmez, 3 seneye kalmadan batarya değişim vaktinin geldiğini fark edeceksin zaten.
Bu sözde çok doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı