Samsung S20 FE'nin sorunu var mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar 2 senelik telefonum yerine 2. el S20 FE 256 GB Snapdragon modeli alacağım ancak burası dahil çoğu teknoloji forumunda sürekli bu telefonu kötülemişler, bataryası çabuk bitiyormuş, çok ısınıyormuş vs. alınır mı? Alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel telefon fakat batarya iyi değil. Ama alınabilir.

Yoo aslında baya savunanlar var ama olay parada bitiyor.

Yani ben 2 senedir kullanıyorum, pili çabuk bitiyor, dehşet ısınıyor ve kamerası da kötü. Ama aynı fiyata daha iyisini söyle dersen cevap veremem.

Arkadaşlar 2 senelik telefonum yerine 2. el S20 FE 256 GB Snapdragon modeli alacağım ancak burası dahil çoğu teknoloji forumunda sürekli bu telefonu kötülemişler, bataryası çabuk bitiyormuş, çok ısınıyormuş vs. alınır mı? Alınmaz mı?

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum 5 ila 7.5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ben bir sorun ile karşılaşmadım.

Bataryası günlük için gayet yeterli.
Telefona işkence etmediginiz sürece ısınma olmaz.

Telefonun kusuru malzeme kalitesi ile ön kamera. Gündelik kullanımda abartıldığı kadar bir ısınma yok. Batarya performansıda S21 FE de olduğu gibi ortalama. 3 yıl kullanım için alınabilir ama 5 yıl kullanım istiyorsan S21 FE almanı tavsiye ederim.

Hocam haziran ayının güvenlik güncellemesi çok kötüydü. Sürekli ısınıyordu telefon. Temmuz ayı güncellemesiyle onu hallettiler. Bana kalırsa telefonun iki tane eksisi var. Biri ön kamera, diğeri batarya. Ben Full 120 Hz ile ortalama 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum.

Oyun oynamıyorum hocam, sadece günlük işler, navigasyon özellikle offline navigasyon, arada 1080p 60 FPS video kaydı, başka işim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı