Samsung S20 serisi kamera camı kırılma sorunu devam ediyor mu?

Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
Samsung Galaxy S20 serisinin ilk aylarda çıkan problemlerinden biri olan kamera camı kırılma sorunu en çok S20 Ultra'da görlüyordu, ama benim merak ettiğim bir şey var; bu Ultra modelinde ki kamera camı kırılma sorunu diğer modelleri de (S20 ve S20 Plus) etkiledi mi? Eğer etkilediyse hâlâ devam ediyor mu yoksa çözüldü mü? Eğer bir sorun yok ise bu cihazdan almayı düşünüyorum. Bu aralar telefon bakıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Exynos'tan uzak durun hocam. Isınma ve şarj yüzünden deli gibi alan herkes S20'lerini sattı. Alırım derseniz illa ikinci elden alın.

Exynos'tan uzak durun hocam. Isınma ve şarj yüzünden deli gibi alan herkes S20'lerini sattı. Alırım derseniz illa ikinci elden alın.
8+saat ekran süresi veren bir cihaz mı şarj sorunu yaşıyor?

Isınmayan cihaz gösterin bana.

Exynos işlemci Snapdragon kadar iyi değil ama ülkemizde bu var. Yapacak bir şey yok.
Yeşil ekran sorunu da varmış 990 modellerinde, peki bu sorunlar devam ediyor mu?
Hocam Land Cruiser koyacak kadar diğer insanlardan farklı bir felsefeye sahip olduğunuzu sevinerek belirtmek isterim.

Telefonu gidip kullanın teknoloji mağazalarında.. Kararınızı verin.

Yeşil ekran sorununu ilk defa duydum. Ben daha bekleyeyim derseniz AMD ile çalışma sürüyor. AMD işlemcili S serisi bir sonraki modellerde çıkacak.

Ancak size direkt sıra sıra: s6 edge, s8, s10+ ve s20+ kullanan birisi olarak söylüyorum. S8 de ekran yanması ve şarj soketi sorunu dışında bir şey yaşamadım.
Ekran yanması benim hatamdı. Sürekli şarjda kullandım ve akıllandım.
Şarj soketi hakkında bilgim yok kendi kendine bozulmuştu.

S20+ için şimdilik her şey stabil. Sorunsuz cihaz pek yok aslında bakarsak... Aynı marka model bile herkeste farklı deneyim sunabilmekte.

Isınma ben yaşamadım. Yüksek kalitede video çekerken yaşıyorum sadece... Elimizde olan cihaz tabii ısınacak.

Kamerası vb. Mükemmel olan bir cihaz ısınsın bir zahmet. Ay çekiyorsunuz Ayın yüzeyi gözüküyor size Aya götürüyor.

Bu bağlamda sundukları karşısında artı eksi yağıp kendinize yön belirleyebilirsiniz.

Hocam millet patır patır sattı S20'lerini. Fiyatının cihazı değil. Eğer bir gün satmaya kalkıp satmaya çalıştığınızda dediğimi anlarsınız.
Yeşil ekran sorunu da varmış 990 modellerinde, peki bu sorunlar devam ediyor mu?

İlla alacağım derseniz ikinci el tavsiye ederim. Sıfır hiçbir Android bu kadar etmez. İkinci elinde büyük zarar kaçınılmaz olur. Tabi talepte olmayacağını iPhone göre göz önünde bulundurmak gerek.

Hocam millet patır patır sattı S20lerini. Fiyatının cihazı değil. Eğer bir gün satmaya kalkıp satmaya çalıştığınızda dediğimi anlarsınız.
Android bütün cihazlar için bu ikinci el problemi..

İlk çıktığındaki yazılım ile şu anki yazılım bir mi? Çok amatör cevaplar bunlar. ☝
Cihazı kullanmadan oradan buradan duyduklarınızla ilerliyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi bir senedir evde iki tane s20 plus var. Bir arkadaşımda da s20 plus var. Üçümüz de memnunuz. Yeni arayüz ve işletim sistemi oldukça seri ve sorunsuz. Bizler oldukça memnunuz.

Herkes S20'lerini sattı.
Sallamasyon ve dayanıksız bir mesaj. Yahu bunları yazarken hiç mi sormuyorsunuz kendinize milyonlarca kişi nasıl S20 cihazlarını satsın. Sırf marka düşmanlığı yüzünden saçma sapan mesajlar atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…