P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 22 Eylül 2022 #1 Bu fiyata başka öneriniz var mı?
Weapon Case Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 314 Çözümler 1 22 Eylül 2022 #2 128 GB versiyonunu alacaksan o fiyat bandında başka rakibi yok diyebilirim. Bütçeni tam bilmiyorum ama alabilme şansın varsa S21 alabilirsin.
128 GB versiyonunu alacaksan o fiyat bandında başka rakibi yok diyebilirim. Bütçeni tam bilmiyorum ama alabilme şansın varsa S21 alabilirsin.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 22 Eylül 2022 #3 Alınır.
A A13Bionic Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #4 Kullanıyorum alınır. Merak ettiklerini sorabilirsin.
P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 22 Eylül 2022 #5 A13Bionic dedi: Kullanıyorum alınır. Merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon hakkında memnun olmadığın bir şey var mı? Genshin impact oynuyor musun? Oynuyorsan performansı nasıl?
A13Bionic dedi: Kullanıyorum alınır. Merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon hakkında memnun olmadığın bir şey var mı? Genshin impact oynuyor musun? Oynuyorsan performansı nasıl?
A A13Bionic Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #6 Paradox_xeno dedi: Telefon hakkında memnun olmadığın bir şey var mı? Genshin impact oynuyor musun? Oynuyorsan performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Memnun olmadığım tek şey ön kamerası. Bunun dışında mükemmel. Oyun olarak sadece Minecraft oynuyorum. Performansı mükemmel. Isınma çok az. Hiç rahatsız etmiyor.
Paradox_xeno dedi: Telefon hakkında memnun olmadığın bir şey var mı? Genshin impact oynuyor musun? Oynuyorsan performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Memnun olmadığım tek şey ön kamerası. Bunun dışında mükemmel. Oyun olarak sadece Minecraft oynuyorum. Performansı mükemmel. Isınma çok az. Hiç rahatsız etmiyor.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 22 Eylül 2022 #7 A13Bionic dedi: Kullanıyorum alınır. Merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda FE cihazların yavaşladığı iddiasına denk geldim, bir doğruluğu var mı?
A13Bionic dedi: Kullanıyorum alınır. Merak ettiklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda FE cihazların yavaşladığı iddiasına denk geldim, bir doğruluğu var mı?
A A13Bionic Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #8 matmakif dedi: Son zamanlarda FE cihazların yavaşladığı iddiasına denk geldim, bir doğruluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün.
matmakif dedi: Son zamanlarda FE cihazların yavaşladığı iddiasına denk geldim, bir doğruluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 22 Eylül 2022 #9 A13Bionic dedi: Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün. Genişletmek için tıkla... O normal bence. İddiaları sorayım demiştim, teşekkürler.
A13Bionic dedi: Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün. Genişletmek için tıkla... O normal bence. İddiaları sorayım demiştim, teşekkürler.
P Paradox_xeno Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 250 24 Eylül 2022 #10 A13Bionic dedi: Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün. Genişletmek için tıkla... Genshin 1 saat stabil oynatır mı? Kötü olduğunu söylediler çünkü.
A13Bionic dedi: Ben bir fark görmedim. Ancak çıkış tarihine bakıldığında cihazın biraz eskidiğini söylemek mümkün. Genişletmek için tıkla... Genshin 1 saat stabil oynatır mı? Kötü olduğunu söylediler çünkü.