T Tolgaddd Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım?
Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 5 Ağustos 2023 #2 Daha iyi kamera ve daha güçlü işlemci için S20 FE. Daha uzun ekran süresi ve guncellik için A54.
Burakk.tekno Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Tolgaddd dedi: Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım? Genişletmek için tıkla... S20FE daha güçlü ama A54 daha güncel ve daha fazla batarya süresi sunabiliryor.
Tolgaddd dedi: Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım? Genişletmek için tıkla... S20FE daha güçlü ama A54 daha güncel ve daha fazla batarya süresi sunabiliryor.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 Tolgaddd dedi: Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım? Genişletmek için tıkla... S20 FE.
Tolgaddd dedi: Arkadaşlar bütçe bu kadar ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Sizce hangi telefonu almalıyım? Genişletmek için tıkla... S20 FE.