Samsung S21 FE 2. nesil alınır mı?

Bütçe
19k, 20k

resst

Decapat
Daha fazla  
1 hafta sonra telefon alacağım o yüzden soruyorum. S21FE 2. nesil alınır mı? Samsung harici cihazlar fazla güven vermiyorlar, 2 yıla kasmaya donmaya baslarlar diye korkuyorum. Sizce S21FE 2.nesil fiyatina ya da 1k, 2K fazlasına önerebileceğiniz bir cihaz var mı? Benim için önemli olan kısımları ekran kalitesi ve kamerası ama ekran kalitesi daha önemli benim için ve en az 4 yil kullanacağım. Önerebileceğiniz telefon varsa nelerdir?

Alınmaz, hem bataryası düşük hem de çok ısınıyor. Alternatif olarak A56 öneririm 2K arttırırsanız.

Alınmaz, Honor 400 bakılabilir. Samsung olarak da A56 var.

Yenilenmiş cihaz almayı düşünürseniz 20k bütçede S23 FE var. 6 ay vade farksız taksit mevzusu da var, sıfır alırsanız yok ama yenilenmiş alırsanız var.

S24 FE zaten 23 bin civari. Asla alinmamali yenilenmis telefon.

S24 FE zaten 23 bin civari. Asla alinmamali yenilenmis telefon.
Bütçeyi 3k aşacaksak S24 FE alınmalı zaten ama ben bütçeye göre hareket ettim. Asla yenilenmiş telefon alınmamalı mevzusuna da katılmıyorum. Artık Yenilenmiş telefonları almadan hangi parçalarının değiştiğini sorabiliyorsunuz ve Mükemmel, Çok iyi gibi kategorilerdeki telefonlar genelde parçası değişmiş cihazlar olmuyor. Outlet falan alırsanız ama her yeri oynanmış bir cihaz alırsınız o cihaz hiçbir şekilde toplanmaz ve ondan hayır da gelmez. Kendim 2 kere aldım parçalarının değişmediğini bildiğim için ve zarttirizort bilişim gibi saçma yerlerden almak yerine bilinen markalardan aldığım için sorun yaşamadım. Hatta kendim bizzat S23 FE 128GB aldım onu da ekleyeyim. Cihazda çizik bile yok, testlerin hepsinden geçirdim ve suya dayanıklılığı da (IP68) hala var. Taksitle alınca da aylık 3-5 bin gibi komik rakamlara denk geliyor. Keşke sıfırda da taksit mevzusu geri gelse.

Attigin telefon 21 bin. 2 bin icin degmez. F/P degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…