Samsung S21 FE 2. nesil alınır mı?

Bütçe
19k, 20k
Attigin telefon 21 bin. 2 bin icin degmez. F/P degil.
İlk mesaja başlarken bütçe 23 bine çıkıyorsa zaten S24 FE daha mantıklı demişim zaten. Ben bütçeye göre öneri veriyorum. Adam 19-20 bin yazdıysa ona göre 20800 tl'lik tavsiye veriyorum ki bütçeyi çok aşmayayım. Belki adamın parası bu kadar yani yoktan var edemez parayı ya hani onu düşünerek yazıyorum. Sen de mesajıma @mardzic gibi bütçe yükselirse S24 FE alabilirsin yazıp geçebilirsin. Bunu uzatmanın anlamı yok herkes kendi nezdinde tavsiyesini versin alıcı zaten işine gelen tavsiye neyse ona uyacak. Daha fazla tartışmanın lüzumu yok, konu dışına çıkar. Gereksiz mesajdan ceza yemek istemiyorum.

Bütçeyi 3k aşacaksak S24 FE alınmalı zaten.

Sifir Honor 400'u yenilenmis S23 FE'ye tercih ederim ben. Konu sahibine kalmis gerisi.

Sifir Honor 400'u yenilenmis S23 FE'ye tercih ederim ben. Konu sahibine kalmis gerisi.
Honor 400 orta sınıf, S23 FE ise üst sınıf bir telefon. İkisinden birisi tercih edilecekse bu detay akılda bulundurulmalı.

Kendi deneyimimi anlatayım:
Ben yenilenmiş S23 FE de kullandım sıfır S21 FE (Snapdragon'lu USA cihazı) da kullandım ve dediğim gibi güvenilir satıcıdan alınan ve Çok iyi, Mükemmel kategorilerindeki yenilenmiş S23 FE'lerde parça değişimi olmadığını bilerek aldığım için bir sorun yaşamadım. Hâlâ iki cihaz da aktif kullanılıyor, sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…