Bu telefonlar arasında kaldım. Hani s 21 FE 2.nesilim 256 GB olsa direkt alacağım ama yok ondan size danışmak istedim aklımı cok karıştırdı bu iki cihazda hangisini almalıyım? Telefonda oyun oynayan biri değilim dizi film YouTube Instagram kullanıyorum.
Nothing Phone (2a) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Veya a55.
S21FE alinmaz. Batarya performansi rezalet ve fazlaca isiniyor. Thermal throttling fazlaca yapan bir cihaz. Np 1 alinir ama bütçe varsa 2A alman daha mantikli. Tam bütçe nedir?
Bu telefonlar arasında kaldım. Hani s 21 FE 2.nesilim 256 GB olsa direkt alacağım ama yok ondan size danışmak istedim aklımı cok karıştırdı bu iki cihazda hangisini almalıyım? Telefonda oyun oynayan biri değilim dizi film YouTube Instagram kullanıyorum.
Nothing Phone (2a) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Veya a55.
S21FE alinmaz. Batarya performansi rezalet ve fazlaca isiniyor. Thermal throttling fazlaca yapan bir cihaz. Np 1 alinir ama bütçe varsa 2A alman daha mantikli.