Samsung S21 FE Android 15 güncellemesini almadı. Google'da baktığımda telefonun Android 15 ve 16 alacağını söylerken benim telefon da Android 14'te ve 15 güncellemesi daha gelmedi. Nasıl gelebilir? Son olarak Samsung S21 FE'nin Android 16'yı alacağını da söylüyor ama benim telefonda 14'te nasıl çözebiliriz?
Daha çıkmadı ki zaten, daha dur S24 Ultra da bile yok
Ayrıyeten S21 FE Android 15 alacak Android 16 yanılgıdan ibaret, kendi resmi sitesinde Android 15 alacağı yazıyor zaten.
Daha çıkmadı ki zaten, daha dur S24 Ultra da bile yok
Ayrıyeten S21 FE Android 15 alacak Android 16 yanılgıdan ibaret, kendi resmi sitesinde Android 15 alacağı yazıyor zaten.
See which of Samsung’s flagship smartphones, tablets, and wearables are built on the Knox platform. Knox is currently available on most Samsung Android and Tizen devices.
www.samsungknox.com
S21 FE Android 15 guaranteed yazıyor, ancak daha yeni bir modele bakarsanız mesela S22 o cihazda 16 guaranteed yazıyor.
Bu da 24 Ultra.
Yanlış anlaşılmadan ötürü herkes 16'da alacak sanıyor ancak almayacak, çok fazla ses çıkarsa çok çok düşük ihtimalle gelir belki ancak sanmıyorum.
Yedek telefon almak istiyorum acil durumlar için temiz 2.el S21 düz buldum 7000TL alınır mı? A15 alması yeterli benim için S24 Ultra kullanıyorum zaten şirket hattını takarım duruma göre
Bugün S21 FE aldım temiz 2.el yedek telefon olarak tahmini ne zaman gelir A15 bunlara