Samsung S21 FE Ekran koruyucu önerisi

61340

Kilopat
Yıllardır ilk defa kendi imkanlarımla telefon aldım. Bilgisayar donanım ve yazılım alanında ne kadar bilgili olsam da telefon konusunda ne ilgim ne de bilgim vardı. S21 FE telefonunu satın aldım teknosa'dan sonra hattım benim FenerCell 14 yıllık felan bir hattı 3G onu değiştirmek için TurkTelekom şubesine gittim, Forum İstanbul CarrefourSA karşısındaki şube.

Hattı yenilettim ücretsiz, fakat telefon kabıyla ekran koruyucu istediğimi söyledim. Telefon kabı ellerinde yoktu ekran koruyucu kestiririz felan dediler ben de mat ve hayalet ekran koruyucu istiyorum dedim. Evet ondan yaparız dedi kendisininkini gösterdi.
Bir tane makinada yazıcı gibi bir şeyin içine plastiği soktu kestirdi ekrana uyguladı. Telefonu yeni aldığım için daha açmamıştım evde açacaktım. Ekran koruyucu tam istediğim gibi duruyordu mat, dokusu harika bi dedi 150 TL beynimden vurulmuşa döndüm. Neyse ödedim eve gittim.

Bir baktım kâmil kameranın üstüne mat ekran koruyucu yaptığı için ön kamera çalışmıyor. Ertesi gün gittim dedim böyle böyle bana yeniden ekran koruyucu vermeniz lazım kamera yok dedim yaptılar. Yani adamın beni kazıklaması kötü sonuçlandı 2 tane ürünü tek fiyattan harcamış oldu kâmil.
Fakat bu benim saflığıma yenildiğim, ekran koruyucu diye şeffaf mat kağıdı yapıştırıp kaplama yaptıklarını değiştirmez. Siz siz olun ne türktelekom kullanın ne de forum istanbulda oradan alışveriş yapmayın. Bilmiyorum diye resmen kandırıldım.

Uzun lafın kısası ben S21 FE için mat hayalet "ekran koruyucu" almak istiyorum. Nereden almalıyım?

Ekran koruyucu konusunda bir öneri yapamam, Spigen tarzı bilindik markalar haricinde çok bilgim yok ancak kılıf için bu ürüne bakabilirsin.
Kılıf aldım hocam 80 TL ye içi kadife dışı mat siyah bir kab. Hoşuma gitti ve kaliteli.
Sizce bu güzel ve güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ürün hakkında bilgim yok ama fena durmuyor.

Hocam şu anda ne kullanıyorsunuz? Bende alacağım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…