MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, telefonu bugün aldım. Oyun oynamadığım halde ısınıyor. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 6 Haziran 2023 #2 Telefon çok güzel olsa da batarya ve ısınma konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 MaxCaulfield dedi: Arkadaşlar, telefonu bugün aldım. Oyun oynamadığım halde ısınıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun ısınması gayet nornal birşey.
MaxCaulfield dedi: Arkadaşlar, telefonu bugün aldım. Oyun oynamadığım halde ısınıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun ısınması gayet nornal birşey.
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 alpethz dedi: Telefon çok güzel olsa da batarya ve ısınma konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınması normal mi bozulur mu? BehzatAmirim dedi: Telefonun ısınması gayet nornal birşey. Genişletmek için tıkla... Hocam ama oyun oynamadığım halde.
alpethz dedi: Telefon çok güzel olsa da batarya ve ısınma konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ısınması normal mi bozulur mu? BehzatAmirim dedi: Telefonun ısınması gayet nornal birşey. Genişletmek için tıkla... Hocam ama oyun oynamadığım halde.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir ısınma ile neden bozulsun ?
MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Normal bir ısınma ile neden bozulsun ?
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Benim emektar c9 pro 55 dereceyi gördü ama şu an sorun yok ısınsa bile
MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Benim emektar c9 pro 55 dereceyi gördü ama şu an sorun yok ısınsa bile
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #7 MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Hocam ama oyun oynamadığım halde. Genişletmek için tıkla... Oyun oynanmadığı halde cihaz çalışmıyor mu ? Gayet normal. Takmayın böyle şeylere. Çok aşırı ısınması ayrı.
MaxCaulfield dedi: Hocam ısınması normal mi bozulur mu? Hocam ama oyun oynamadığım halde. Genişletmek için tıkla... Oyun oynanmadığı halde cihaz çalışmıyor mu ? Gayet normal. Takmayın böyle şeylere. Çok aşırı ısınması ayrı.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.219 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #8 MaxCaulfield dedi: Arkadaşlar, telefonu bugün aldım. Oyun oynamadığım halde ısınıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Kronik sıkıntı sorun olacağını düşünmüyorum.
MaxCaulfield dedi: Arkadaşlar, telefonu bugün aldım. Oyun oynamadığım halde ısınıyor. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Kronik sıkıntı sorun olacağını düşünmüyorum.
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #9 BehzatAmirim dedi: Normal bir ısınma ile neden bozulsun ? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam içimi rahatlattınız yeni aldığım için birşey olmasından korkuyorumda
BehzatAmirim dedi: Normal bir ısınma ile neden bozulsun ? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam içimi rahatlattınız yeni aldığım için birşey olmasından korkuyorumda
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #10 MaxCaulfield dedi: Sağolun hocam içimi rahatlattınız yeni aldığım için birşey olmasından korkuyorumda Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
MaxCaulfield dedi: Sağolun hocam içimi rahatlattınız yeni aldığım için birşey olmasından korkuyorumda Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun