Samsung S21 FE vs Honor X200

Yusuf.23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu 2 telefon arasında kaldım. Pes ve PUBG oynuyorum genelde sosyal medyadada bayağı takılıyorum hangisini önerirsiniz.(X200 değilmiş Honor sonradan fark ettim düz 200)

Honor 200. Butce cikarsa S24FE.

HONOR200 17k olduğu zamanlar iyiydi, şu an ise Türkiye de kılıfı ve kırılmaz camı yok ve kavisli ekran gündelik kullanımda sıkıntı çıkarabilir.

Şu an ise S24FE'nin en azılı rakibi olan POCO X7 Pro öneriyorum.

O zaman S 21 FE mi almaliyim sence POCO X7 kadar bütçem yok.

O zaman s 21 FE mi almalıyım sence POCO X7 kadar bütçem yok.

Şu an da 256 GB modelini kuponla 20.300 liraya almak mümkün. S21FE ise bataryası kötü ve güncelleme desteği bitti, o telefonu günümüzde alanlar sadece kameraya odak oldukları için alıyorlar.

S21 serisi bu yıl son güncellemesini alıyor güvenlik güncellemesi de seneye bitiyor olması lazım. Bana kalırsa S21 FE listede olmamalı.

Honor alayım o zaman

Şu an da 256 GB modelini kuponla 20.300 liraya almak mümkün. S21FE ise bataryası kötü ve güncelleme desteği bitti, o telefonu günümüzde alanlar sadece kameraya odak oldukları için alıyorlar.
Deneyeceğim hocam olmazsa honordan devam ama s21 in işlemcisi daha iyiydi o yüzden s21 e sıcak bakmıştım da güncelleme almıyormuş kalsın o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…