Samsung S21 FE vs iPhone SE 2.nesil

kaanu034

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Uzun yıllardır Apple kullanıcısıyım. Güncelde SE 2.nesil kullanıyorum ama telefonun bataryası bitti cok yavasladı. S21 FE cihazını yarı fiyatına alabilme fırsatı yakaladım işim sayesinde. Sizce nasıl cihaz değiştirmeme değer mi? Hiç Samsung kullanmadım.

SE 2.nesil kadar ergonomik bir cihaz değil. Bir tık daha kaba diyebiliriz. Ergonomi dışında bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. İşletim sistemi haricinde çok fark yaşamazsınız. Mantıklı bir geçiş olabilir.

Bence S21 fe almak mantikli bir secim olacaktir. Pil acisindan. Biraz kaba saba gorunumu var ama gorunum her sey degildir

Son düzenleme:

İkisi de benzer performans sunacaktır ama pil anlamında rahatlayacaksınız geçerseniz. Ben olsam geçmez batarya değiştirir kullanırdım tasarımı beğenmiyorum bence kaba duruyor ve büyük.

Ben kendim kullanıyorum. Sadece şarjı günü doldurmuyo. 1k civarına orj samsung wireless powerbank almanızı öneririm eğer s21fe alırsanız.

S21 FE kullanıcısıyım. Telefondan genel olarak memnunum. Batarya konusunda biraz daha iyi olabilir ancak günü rahatlıkla çıkarıyor.

Telefon ile oyun oynayan birisi değilim. Masa başı çalışıyorum genelde telefon önümde açık oluyor sosyal medyaya bakıyorum. Se cihazım hep şarjda bütün gün , yavaşlamada var

Telefon ile oyun oynayan birisi değilim. Masa başı çalışıyorum genelde telefon önümde açık oluyor sosyal medyaya bakıyorum. Se cihazım hep şarjda bütün gün , yavaşlamada var
Hocam o zaman hiç sıkıntı olmaz zaten 20den 85 e 40-45 dkde doluyo cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…