Samsung S21 FE vs Redmi Note 13 Pro

G99'a kötü demedim zaten. O fiyata alınmaz dedim. Ayrıca hangi Snapdragon yongayı kullandığınızı belirtmemissiniz. Eğer düşük veya sorunlu dökümlü bir yonga kullandiysaniz zaten düşük performans verir. Yazilimin da önemi var. Ayrica konu sahibi yurt dışı dememiş.

Yahu isimlerinin yan yana geçmesi bile hata. S21 FE alın.

Baktiginiz Xiaomi 13 serisinden bir cihaz, Redmi Note 13 serisinden degil.

Pardon o zaman. Samsung S21 FE 2.nesil almayı düşünüyorum fakat ısınma ve şarj süresi çok fazla muhabbeti var. Pişman eder mi diye düşünüyorum. Siz kullandınız mı yahut kullanan arkadaşlarınız var mı?

Agir oyun yoksa ısınma ve pilde sorun olmaz.

Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Uzun süre oyun oynayınca ısınıyor o bir gerçek. Ama batarya olayını abartıyorlar. Ben 4 saate yakın oyun oynuyorum. Geri kalanında sosyal medya. Akşam 8 gibi şarjım bitiyor. Oyundan birazcık kıssam günü rahat rahat kurtarır. Tüm gün oyun oynayana hiçbir telefon dayanamaz zaten. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İyi günler. Benim kullandığım Exynos modeli. Arada çok fark yok ama bir tık daha iyi diyorlar. Bana göre aynı ikisi de harika cihazlar.

Agir oyun yoksa ısınma ve pilde sorun olmaz.

Günlük kullanım için alacağım. Oyun falan yok.

Teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…