Samsung S21 FE vs S20 FE

Batuhan Ayaz

Decapat
Daha fazla  
S20 FE ya da S21 FE alacağım. Snapdragon işlemci olduğu için S20 FE daha fazla ağır basıyor benim için. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE ya da S21 FE alacağım. Snapdragon işlemci olduğu için S20 FE daha fazla ağır basıyor benim için. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Bende S20 FE var abimde S21 FE eğer bütçe sorun olmazsa S21 FE alırdım sırf işlemci yüzünden S20 FE almazdım.

S21 FE daha güncel, daha basarili selfie kameraya ve daha iyi bir panele sahip. Bunlar önemliyse S21 FE alabilirsiniz. Yoksa üstüne çıkmak için pek de sebep yok.
Kamerayla pek işim yok genel olarak film dizi izlerim ve wild Rift oynuyorum. O yüzden işlemci bazında oyun olarak s20 Fe daha mı başarılı diye düşündürdü

@Batuhan Ayaz aslında CPU'da da GPU'da da Exynos 2100 daha iyi bir SoC. Ama şöyle bir gerçek var ki bu performanslari aynı tuketimde vermiyorlar.
SD 865 6W'da bu puanlara ulaşırken Exynos 2100 10W düzeyinde tüketerek veriyor.
Ayrıca 2100'ün kötü dökümünden dolayı daha erken throttling yaşıyor. Yani erkenden kendini kısıyor. Bu sebepten kimin daha iyi olduğu pekala tartışılır.

Wild Rift, Exynos 2100'e sağlam optimize edilmiş. 120 FPS oynayabiliyorsunuz. S20 FE ile 60 FPS. Wild Rift'i bir istisna olarak görebilirsiniz. Ben de S21'imde Wild Rift oynuyorum. Sorun çıkarmıyor. Sadece bataryayı su gibi içiyor.
Film, dizi izliyorsunuz panelde de S21 FE daha iyi bir cihaz. Yani S21 FE size bence daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı