Samsung S22 alınır mı?

soldier born

Decapat
Daha fazla  
Telefonu babam için alacağız, genellikle çok fazla olmamak kaydıyla sosyla medyada gezinen, daha çok kamera ve aramalar kısmını kullanan bir kullanıcı olarak S22'yi kullanılabilecek bir telefon olarak gördüm. Telefonun yorumlarına baktığımda ise bazı insanlar "çok kötü bir telefon aşırı ısınıyor ve pili çok çabuk bitiyor" dese de bir kısım ise "güzel bir telefon ben herhangi bir sıkıntısını görmedim" diyor. Bu yorumların arasında kararsız kaldığım için konuyu açtım ve değerli fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyor olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili ve ısınma dışında cihaz iyi. Önere bileceğim 23FE.
hocam çok fiyat farkı var arada o yüzden s22 ye döndüm. pil olarak ise hem kapasitesinin küçüklüğü hem de 25w hızlı şarj olması sebebiyle o kadar sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. ısınma konusunda ise muhtemelen dediğiniz gibi ısınacaktır ona ne yazık ki çözüm yok gibi gözüküyor

S22 hem zarif ve küçük bir telefon. Babanız telefonda 2 3 saat PUBG, TikTok yayını vs yapmayacaksa S22'nin bataryası yeter bile.

Ben olsam S23FE alırdım mis gibi telefon.

Şimdi baktım S22 18.800TL (Amazon) S23 FE ise 24.200TL öyle aşırı bir fark yok ama S22'nin fiyatına bile zor ikna edeceğim gibi gözüküyor.

S22 hem zarif ve küçük bir telefon. Babanız telefonda 2 3 saat PUBG, TikTok yayını vs yapmayacaksa S22'nin bataryası yeter bile.

Oyunla hiç arası yok ama telefonun sosyal medyada falan gezinirken de çok ısnıdığını söyleyenler var beni korkutan da o.

Fiyat konusunda çok sıkıntıysa A serisinin üst seviyeleride güzel ama amiral gemisi olacaksa s22 iyi bir tercih ısınması sorun değil telefon ısınır.

Fiyat konusunda çok sıkıntıysa A serisinin üst seviyeleride güzel ama amiral gemisi olacaksa S22 iyi bir tercih ısınması sorun değil telefon ısınır.

Eski telefonu J7 Pro'ydu bugün bozulmuş ve bana 7 bin TL civarında telefon bulmamı istedi aslında, olay para değil telefona o kadar para vermek istemiyor ama ben en azından sıfır telefon alacaksa A serisindeki telefonların işlemcilerinden hem biraz performans hem de daha uzun ömürlü olmasını istediğim için buna yönlendireceğim. (kamera vs. özellikleri saymıyorum bile)

Mayıs 2022'den beri S22 kullanıyorum ben, aldığımdan beri günlük kullanımda diğer telefonlara göre abartı bir ısınma yaşamadım asla. Yaz aylarında, kamera kullanırken vs her telefon gibi ısınma oluyor tabii ki. Pil konusunda ise babanızın kullanımında sıkıntı yaşatmayacaktır diye düşünüyorum, ben 2 senedir kullanıyorum günlük kullanıcıyım ve daha yeni yeni pilin eski performansında olmadığını hissetmeye başladım. 2 senelik olmasının yanında sıcaklar da etkilemiş olabilir tabii. Bunun dışında kamera ve performans noktalarında hiç şüpheniz olmasın çok mutlu edecektir hele ki J7 Pro'dan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…