Selam arkadaşlar, başlık biraz saçma ancak ben mediamarktan Samsung S22 alacağım. Belli bir miktar birikmişliğim var, 16 bin peşin verip geriye kalan 8 bini bir taksit yapmak istiyorum. İşe yeni girdim, 18 yaşımı yeni doldurdum ve daha işe gireli 1 ay oldu. Bana kredi puanı olarak imkanda bulunurlar mı?
Sanmam kredililer çok kapalı. iPhone dan şaşma bence.
s22 daha çok güncelleme alacak diye biliyorum, yanıldım galiba?Sizin S21 FE almanız daha iyi olur çünkü bütçenize uygun yani 16bin lira civarında sadece ekstradan 100-200 TL'niz varsa 128 GB halini internetten rahatlıkla alabilirsiniz hiçbir borca girmeden.
S21 FE S22 ile boyut ve işlemci dışında güç ve görünüş olarak benzer ve aynı süre boyunca ve aynı sayıda güncelleme alacaktır Samsung'un verdiği güncelleme politikasına göre.
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Samsung Galaxy S21 FE 5G SM-G990E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İkisi de aynı yıl çıktı. Aynı desteğe sahipler. Ama S22 alabiliyorken S21 FE'ye bakılmaz.S22 daha çok güncelleme alacak diye biliyorum, yanıldım galiba?
İkisi de aynı yıl çıktı. Aynı desteğe sahipler. Ama S22 alabiliyorken S21 FE'ye bakılmaz.
dostum özellik olarak hangisini önerirsin misal s22nin dış görünüşü dışında ne özelliği var ki bu kadar fiyatı hak ediyor sence.İkisi de aynı yıl çıktı. Aynı desteğe sahipler. Ama S22 alabiliyorken S21 FE'ye bakılmaz.
kırpılmıştır ne demekFE telefonlar kırpılmıştır adam haklı.
Kırpılmıştır ne demek
S22 daha çok güncelleme alacak diye biliyorum, yanıldım galiba?
Dostum özellik olarak hangisini önerirsin misal S22'nin dış görünüşü dışında ne özelliği var ki bu kadar fiyatı hak ediyor sence.
Kırpılmıştır ne demek.