Samsung S22 Ultra alınır mı?

Hari Seldon

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S22 Ultra alınır mı bu fiyat bandında daha iyisi var mı?

S23 Ultra'yı beklemelisiniz. Döviz yükselir diyorsanız ve paranız hazırsa dövize çevirip bekletebilirsiniz.
Hem cihaz yeni modelde daharafine hale gelecektir hem de S22'lerdeki Snapdragon 8 gen 1 işlemcisi, kendinden beklendiği kadar güç tüketim verimliliğine ve ısı yönetimine sahip değil. Uzun kullanımda ısınıp performansını düşürüyor ve pili, umulduğu kadar uzun gitmiyor. Karşılaştırmalı testlere bakın derim.
Bu yılın 2. yarısında gelen 8+ Gen 1 ise ciddi geliştirmeler sunuyor, Samsung yerine TSMC'ye ürettirilmiş. Şu an cihaz alacaksanız Z fold 4, 8+ gen 1 işlemcisiyle tercih edilebilir.
S23'lerde kullanılacak 8 Gen 2 işlemcisi, S22'lerdekinden çok daha iyi olacak.

S23 serisinin daha ucuz bir fiyatla çıkacağı söylentileri vardı. Eğer öyle olacaksa kesinlikle beklenmeli. Haricinde de S22 Ultra hiç üzecek bir cihaz değil. Alınabilir.

Samsung S22 Ultra alınır mı bu fiyat bandında daha iyisi var mı?

Instagram storiese video atmıyorsan S22 Ultra alınır uzun yıllar kullanılır.

8 gen 1 konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Yalnız atladığın bir nokta var oda S22 Ultra da özel bir soğutma sistemi var. Soğutma sistemi ve büyük kasa sayesinde S22 Ultra 8 gen 1'e rağmen çok fazla ısınmıyor. Batarya konusunda S22 Ultra mobil veride 6-6, 5 saat Wi-Fi'de 8-9 saat ekran süresi veriyor. Mobil veride daha iyi olabilirdi ama bu sürelerin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Katılıyorum.

Özel soğutma dediğiniz şey Vapor Chamber, ve o S22+da da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…