AzizG Megapat Katılım 10 Nisan 2017 Mesajlar 316 Yer Balıkesir/Altıeylül 29 Ekim 2023 #41 Hermanoo dedi: Evet aktif olarak kullanıyorum 2 haftadır. Gayet güzel cihaz benim gibi sosyal medya ağırlıklı gündelik işler için ve kamera odaklı olmasıyla çok dengeli bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Galiba Honor 90 alacağım. 1-2 gün daha düşünüp sipariş geçerim muhtemelen.
Hermanoo dedi: Evet aktif olarak kullanıyorum 2 haftadır. Gayet güzel cihaz benim gibi sosyal medya ağırlıklı gündelik işler için ve kamera odaklı olmasıyla çok dengeli bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Galiba Honor 90 alacağım. 1-2 gün daha düşünüp sipariş geçerim muhtemelen.
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 912 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #42 AzizG dedi: Galiba Honor 90 alacağım. 1-2 gün daha düşünüp sipariş geçerim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kampanya olduğu zaman kaçırmayın hem 1000tl indirim hem 1500tl lik kulaklık hediye geliyor kulaklık cidden çok iyi
AzizG dedi: Galiba Honor 90 alacağım. 1-2 gün daha düşünüp sipariş geçerim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kampanya olduğu zaman kaçırmayın hem 1000tl indirim hem 1500tl lik kulaklık hediye geliyor kulaklık cidden çok iyi