Samsung S22 vs S23FE

Kerem_3333

Centipat
Daha fazla  
Günlük ortalama 6-7 saat kullanıyorum benim için önemli olan şey kamera. Oyun çok oynamıyorum ama ara sıra oynarım. Eğer ki Samsung S22 günlük 6-7 saat kullanım sunuyorsa onu almayı düşünüyorum S23FE ekran çerçeve kalınlığı anlamında çok hoşuma gitmedi siz hangisini önerirsiniz?

Günlük ortalama 6-7 saat kullanıyorum benim için önemli olan şey kamera. Oyun çok oynamıyorum ama ara sıra oynarım. Eğer ki Samsung S22 günlük 6-7 saat kullanım sunuyorsa onu almayı düşünüyorum S23FE ekran çerçeve kalınlığı anlamında çok hoşuma gitmedi siz hangisini önerirsiniz?
S serisinde düz model alınmaz diye düşünüyorum. FE, + ya da U en doğrusu. S22 daha premium bir telefon olsa da S23FE daha memnun eder günlük kullanımda.

Ben gün içerisinde fazla oynamadığım için S22 alırdım fakat sizin durumunuzda 6-7 saat gitmeyebilir. Özellikle oyun da oynanıyorsa gitme ihtimali yok. S23 FE'nin de bataryası çok iyi değil fakat S22'den daha iyi.

İnternette bir kaç samsung s22 batarya kullanımı izledim s23 fe kadar iyi değil ama 6 saat 50 dakika gittiğini gördüm ve buda yoğun bir kullanımdaydı. Birde ısınma sorunu olarak ne dersiniz bu iki telefon için ?

@Kerem_3333 6 saat 50 dakika SoT vermesi guzel. Imkansiz degil zaten ama ben hele ki yogun kullanimda sanmiyordum acikcasi. Arkadasim 5 saatin ustlerinde geziniyordu. Kaynak atabilirseniz bakalim kullanima.

Bir de ısınma sorunu olarak ne dersiniz bu iki telefon için ?
Agir oyun oynamadikca sorun cikarmazlar. S22'de vapor chamber bulunmuyor ve islemcisi isinmaya meyilli. Agir oyunlarda gerek isinmasiyla gerek bataryasiyla uzer.
S23 FE'nin ise vapor chamber'i var. S22'den serin calisacagi kesin.

@Kerem_3333 6 saat 50 dakika SoT vermesi guzel. Imkansiz degil zaten ama ben hele ki yogun kullanimda sanmiyordum acikcasi. Arkadasim 5 saatin ustlerinde geziniyordu. Kaynak atabilirseniz bakalim kullanima.

Agir oyun oynamadikca sorun cikarmazlar. S22'de vapor chamber bulunmuyor ve islemcisi isinmaya meyilli. Agir oyunlarda gerek isinmasiyla gerek bataryasiyla uzer.
S23 FE'nin ise vapor chamber'i var. S22'den serin calisacagi kesin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Kerem_3333 su yorumdaki eleman gibi sasirdim acikcasi:
Screenshot_20240820_230541_YouTube.jpg

Bunun gibi cok yorum var yorumlarinda.

S22 kullanıyorum Watch 6 clasic ve Buds FE her zaman bagli Android oto genel olarak bağlı AOD açık 120 Hz olarak 4-5 saat çıkarıyor parlaklık otomatikte bulundugum ortama gore degistiriyor şarjı %5'ten 55 dakikada %100 oluyor S22 hakkındaki bütün sorularınızı alabilirim.

Genel olarak Instagram da vakit geciriyorum.

Cihaz kışın cok ısınmıyor ama yazın bulunduğum sehir bile 45 derece hissedilen 65 derece iken telefonun ısınmasını çok garip karşılaşıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı