Ben lise ogrencisiyim 6 subat depreminden sonra okulumuz milli egititm tadilat yapilabilecek okullarin tadilatini daha yapmadigi icin şu an sabahçı öğlenci sabah 7 de okuldayim 12.30 da cikiyoruz 12.30 da telefon elime geciyor 1 gibi eve variyorum eve gecince 3 saat ders calisma aralarla birlikte sayarsak Total 4 saat saat 5 olmus oluyor temel ihtiyaclar yemek falan derken 18.30 sayarsak oraada bir 3 saat falan telefona girerim sonrasinda 2-bilemedin 3 saat Valorant ranked atarim zaman gecirir yatarim 12-1 gibi sonrasinda tekar ayni döngü bu döngü icerisinde bana tek şarj yetiyor arada Valorant ranked yerine film falan da izliyoruz yani kısacası bu döngüde bana tek şarj yetiyor.
Mesaji yazarken köpeğimi gezdiriyordum site icerisinde 3 tane sokak kopegi kovaladı bayağı hizli kosarim açıkçası ama yetistiler en sin kopegimi kucagima alip kostum nefesini dizimin arkasinda hissedince yapacak bir şey olmadigini anlayip kopeklere bagrirmaya başladım 1000 dairelik sitenin yarisi balkona çıktı ne oluyor diye bakmaya en son kopeklerin birine vurunca havlamalari kesildi benim köpek havlayinca bunlar gene hirlamaya basladi vurunca tekrar kopeklere gittiler zor kurtardım paçayı.