Samsung S22D390H veya Viewsonic VX2252MH

Merhaba arkadaşım, benim 2004 yılından beri kullandığım monitör yavaştan can çekişmeye başladı o yüzden bende monitör arayışındayım. Kendi araştırmalarıma göre 2ms ve 5ms olayına fazla takılma önemli olan panel tipi.

Sana önereceğim iki panel de AH-IPS, nedir bu AH-IPS ? dersen. AH-IPS, normal IPS'lere göre elektrod üzerinde daha yüksek iletim ve elektrod üzerinde LC çevirici özelliği bulunuyor. Güç ve tepkime süresinde ise Vcom-PXL gibi farklı katmanlar kullanarak etki ediyor. VCOM-PXL katmanı ile monitör daha az güç tüketiyor ve tepkime süresini hızlandırıyormuş. Normal IPS'lere göre daha doygun görüntü ve tepkime süresi daha iyi o yüzden AH-IPS panel seçersen daha iyi olur hem daha yeni teknoloji.

Aşağıdaki linkteki ilk AOC markalı monitörde HDMI yok, DVI'yı kullanarak monitörü bağlayabilirsin. İkinci linkteki Philips'te ise HDMI dahil bütün bağlantılar mevcut. Ben sanırım Philips'i alacağım

Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar
23" 234E5QDAB/00 GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

69V serileri AH-IPS'miş. i2269V'de AH-IPS sitesinde yazıldığına göre. Bu arada onda da HDMI varmış.

I2269VWM-AOC Monitor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…