Samsung S22'ye Android 14 güncellemesi gelmedi

Daha fazla  
Merhaba S22 telefonuma Android 14 güncellemesi hala daha gelmedi. Forumda diğer arkadaşlara 19 Aralıkta gelmiş gözüküyor lakin ben kontrol yaptığımda güncelleme gözükmüyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye ROM'u olduğuna emin misiniz cihazınızda yüklü olanın?

Güvenlik yaması versiyonu da düşük siz güvenlik güncellemesi de almamışsınız bir süredir. En son kasım güvenlik güncellemesi vardı onun üstüne One UI 6 geldi.

Güvenlik yaması versiyonu da düşük siz güvenlik güncellemesi de almamışsınız bir süredir. En son kasım güvenlik güncellemesi vardı onun üstüne One UI 6 geldi.
Samsung Türkiye ile konuştuğumda güncellemenin geri çekildiğini kontrollerden sonra geleceğini söylediler. Bir müddet daha beklemeni gerekli dedi konuştuğum kişi

Samsung Türkiye ile konuştuğumda güncellemenin geri çekildiğini kontrollerden sonra geleceğini söylediler. Bir müddet daha beklemeni gerekli dedi konuştuğum kişi

Neden geri çekmişler ki ben güncelledim bir sorun yaşamıyorum şu ana kadar.

Neden geri çekmişler ki ben güncelledim bir sorun yaşamıyorum şu ana kadar.

Bilmiyorum onun hakkında bir şey demediler ama bugün telefona güncellemesi geldi. One UI 6.0 olarak gözüküyor büyük ihtimalle size gelen güncelleme ile aynı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…