Samsung S23 alınır mı?

Selamlar. Arkadaşımın 30 bin TL tam parası var. Android Samsung S23 256 GB önerdim. Oda sevindi görünce, tavsiye eder misiniz?
Kaçak Şayomi alsın (!)

Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz?
Hocam sizin ekran süreleriniz ne? Ben S20 FE kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır günde 5 Saati çıkarıyorum. Günde 2 defa şarj edersem 7-9 saati buluyor.

Kaçak Şayomi alsın (!)

Hocam sizin ekran süreleriniz ne? Ben S20 FE kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır günde 5 Saati çıkarıyorum. Günde 2 defa şarj edersem 7-9 saati buluyor.

S21 FE kullanıyorum. Sabah 10'da 3 saat oyun oynuyorum gün içinde de sosyal medyada geziyorum akşam sekiz sekiz buçuk gibi bitiyor. 6 7 saat arası alıyorum. Oyun oynamasam veya biraz azaltsam yatana kadar yeter.

Selamlar. Arkadaşımın 30 bin TL tam parası var. Android Samsung S23 256 GB önerdim. Oda sevindi görünce, tavsiye eder misiniz?
Çok güçlü bir cihaz, pil dışında her konuda harika denebilir. Pil hakkında çok bilgim yok ama o cihazın en zayıf özelliğidir. Kullanan arkadaşların o konuda referans olması daha doğru olur.

S21 FE kullanıyorum. Sabah 10'da 3 saat oyun oynuyorum gün içinde de sosyal medyada geziyorum akşam sekiz sekiz buçuk gibi bitiyor. 6 7 saat arası alıyorum. Oyun oynamasam veya biraz azaltsam yatana kadar yeter.
İnstagramda twitterde vs. takılıyorum,Ekran 120HZ parlaklık %30 civarlarında,Konum sürekli açık, ekran 120 HZ max. 5 saat.

Arkadaşlar cihaz harbiden iyimiş. Fiyatına göre beni şaşırttı. Hızlı,kamera çok iyiymiş. Ben bu kadarını gerçekten beklemiyordum

Eyvallah dostum detayın için. Ben de ikinci telefon olarak s23 sipariş verdim. İş için kullanıcam. Canım çekti

Kaç saat ekran süresi alıyor? Pilden şikayetçi mi?

Çok az değil mi ekran süresi? Forumdakiler en yoğun kullanımda bile en az beş buçuk saat veriyor diyorlardı. 4 saat aşırı az gibi.
Ekranı full parlaklıkta kullanıyorum, hatta güneşli yere çıktıysam ekstra parlaklık ayarını açıyorum belki ondan az olabilir. Onun dışında gerçekten ekran süresi az, belki ultra modelini satmak için kasıtlı yapılmıştır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…