Samsung S23 FE alınır mı?

Bütçe
25000

Hamza Akin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Uzun zaman sonra bir telefon almayı düşünüyorum ve karşıma pek çok telefon çıktı. Xiaomi 12, S23FE, POCO X6 Pro, POCO F6 vb.

Ben nadir de olsa oyun oynayan birisiyim ama telefonu daha çok günlük kullanırım. Fotoğraf kalitesi de benim için önemli. Okuduğum yorumlarda ve inceleme videolarında S23FEnin kamera kalitesinin diğer modellere kıyasla daha iyi olduğunu gördüm. Ancak özellikle batarya konusunda çok fazla şikayet de vardı. Telefon işlemcilerinden çok anlamıyorum ama S23FEnin işlemcisi, nadir de olsa oyun oynarken beni üzer mi, günlük kullanımı nasıl. Yazdığım diğer telefonlara kıyasla ne durumda. Kullanan veya kullanmış olanlar bana bilgi verebilirse sevinirim teşekkürler.

İşlemci gayet iyi, ne olduğu belli olmayan Çin markalarını alma. Muhtemelen suya dayanıklılıkları falan da yoktur saydığın modellerin. Android'de Samsung ve Google harici alınacak marka olduğunu düşünmüyorum.

Kesinlikle aralarında günlük kullanım için S23FE diğerleri oyun için alınır bence. S23FE oyunlarda da mükemmel kesinlikle S23FE öneririm.

POCO serisinin anakartı genel sıkıntılı S23 FE daha iyi olur.

Şu çançinçonların yanında isminin geçmesi bile hata. Tabii ki S23 FE alınmalı.

Tamamdır arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim S23 FE alacağım sanırım

Eğer aldıysanız herhangi bir ısınma sorunu yaşadınız mı? Özellikle Epey'de yazılan yorumlarda ciddi derecede ısınma problemi ve şarj sıkıntısı yaşandığından bahsedilmiş. Ben de yakın zamanda almayı planlıyorum bu yüzden hala -eğer varsa- böyle bir sorunun devam edip etmediğini merak ediyorum. Teşekkürler.

Hocam merhabalar ürünü aldım. Isınma problemi telefonu kurarken ve ertesi gün yaşadım. Güncelleme yaptıktan ve pil optimizasyonu bittikten sonra azaldı. Eski telefonuma göre biraz fazla ısınıyor ama kesinlikle büyük ve rahatsız edecek düzeyde değil. Pil ise bana yetiyor. Gün içinde kafamı telefona gömen birisi değilim o yüzden sıkıntı yaşamadım. Zaten yaklaşık 1 saat 15 dakikada full şarj oluyor. Alabilirsin tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…