Samsung S23 FE alınır mı?

mehmetrt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben kendi telefonumu satıp yeni bir telefon almaya karar verdim. YouTube'dan biraz araştırdım, inceledim 2-3 telefon dikkatimi çekti. Bunlardan biri, Samsung S23 FE, sizce alınır mı? Alsam memnun eder mi? Sadece oyun telefonu istemiyorum hem oyun hem de günlük kullanım için bir telefon arıyorum.

Merak ettiğim sorular:
  • Telefon çok ısınır mı?
  • Oyun performansı nasıldır.
  • İşlemcisi güçlü bir işlemci midir?
  • Beni en fazla kaç yıl götürür.
  • Hem oyun için performanslı hem gündelik kullanım için uygun mudur?
Merak ettiklerim bunlar, cevaplarsanız sevinirim. Bütçem 23.000 TL.

Arkadaşlar merhaba, ben kendi telefonumu satıp yeni bir telefon almaya karar verdim. YouTube'dan biraz araştırdım, inceledim 2-3 telefon dikkatimi çekti. Bunlardan biri, Samsung S23 FE, sizce alınır mı? Alsam memnun eder mi? Sadece oyun telefonu istemiyorum hem oyun hem de günlük kullanım için bir telefon arıyorum.

Merak ettiğim sorular:
  • Telefon çok ısınır mı?

Telefon alınır Redmi alacağına git onu al.

Ben olsam Honor 200 alırdım. S23 FE kadar güçlü işlemcisi yok fakat memnun eder. Bayağı da Premium görünen bir cihaz. Kamera ve batarya olarak da iyidir. Bir bakın derim.

9 aydır kullanıcısı olarak sorularuna şöyle cevaplar vereyim:

• Evet telefon çok ısınıyor.
  • Oyun oynamadığım için oyun performansı hakkında bilgim yok.
  • İşlemcisi S22 işlemcisi, yani en yenisi olmasa da oldukça güçlü.
  • Kaç yıl götüreceği tamamen sana bağlı. İyi bakarsan 4-5 sene kullanılır bence. En azından benim planım öyle.
  • Günlük kulalnım için oldukça uygun. Kamerası güzel, performansı süper akıcı ekranı çok güzel.

Ayrıca telefon ince ve hafif bir telefon değil. Şarjı da ortalama altı bence ne yaptığına bağlı olarak tam şarj ile 4-6 saat ekran süresi alabilirsin.

Üzerine biraz daha ekleyerek S23'e yönelmeni öneririm, S23 FE de iyi bir cihaz fakat bir S serisi kadar iş yaptığını söyleyemem. A serisi ile S serisinin karışımı olan, A serisi gibi kalın çerçeve, parmak izi sensörü A serisinden falan donanımı da bir 8 gen 1'den yani S22 den iyi değil. Fakat S23 alırsanız kamerası, işlemcisi çok daha iyi hatta batarya kısmında da biraz daha ileride bu bakımdan S23 almaya çalışın.

Kısaca S23 FE yerine S23 alın çünkü aralarındaki fiyat farkı az ve S23 her bakımdan çok daha iyi bir cihaz.

Üzerine biraz daha ekleyerek S23'e yönelmeni öneririm, S23 FE de iyi bir cihaz fakat bir S serisi kadar iş yaptığını söyleyemem. A serisi ile S serisinin karışımı olan, A serisi gibi kalın çerçeve, parmak izi sensörü A serisinden falan donanımı da bir 8 gen 1'den yani S22 den iyi değil. Fakat S23 alırsanız kamerası, işlemcisi çok daha iyi hatta batarya kısmında da biraz daha ileride bu bakımdan S23 almaya çalışın.

Kısaca S23 FE yerine S23 alın çünkü aralarındaki fiyat farkı az ve S23 her bakımdan çok daha iyi bir cihaz.
S serisi değil de sanki A7x gibi bir telefon yapmışlar gerçekten.

Bütçenizi artırıp S23 alabilirsiniz artmazsa alınacak bir telefon fakat bir de S22'ye bakmanızı öneririm.

Merak ettiğim sorular:
  • Telefon çok ısınır mı?

İlk soruya göre, evet ısınır ama işlemcisi güçlüdür, 4-5yıl götürür, her kullanıma uyum sağlar. Yine de oyunla çok işin yoksa Honor 200 al.

Merak ettiğim sorular:
  • Telefon çok ısınır mı?

İlla Samsung istiyorsanız, benden olsa bütçeyi biraz artırıp S23 alırsınız. S23FE maalesef ısınma sorunu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı