Samsung S23 FE alınır mı?

Bütçe
20000-30000

arda123arda

Centipat
Daha fazla  
Yeni telefona ihtiyacım var. S23 FE var aklımda telefonu biraz araştırdım bazıları çok iyi diyor bazıları çok ısınma sorunu var diyor. Yani alırsam pişman olur muyum? Beni bir 4-5 sene idare etmesi lazım. Teşekkürler.

Yeni telefona ihtiyacım var. S23 FE var aklımda telefonu biraz araştırdım bazıları çok iyi diyor bazıları çok ısınma sorunu var diyor. Yani alırsam pişman olur muyum? Beni bir 4-5 sene idare etmesi lazım. Teşekkürler.

Alınır işlemcisi güçlü bir telefon fakat bütçeniz 30k ise 23FE yerine normal s serisi bakmak daha iyi.

Bende ısınmıyor özellikle kılıfla kullanackasınaz sıkıntı olmaz. Amaçlarınız neler? Gündelik kullanım ise çok uygun kamerasıda fena değil. Oyunlarda ben hafif oyunlar oynadığım için sıkıntı olmuyor örneğin MLBB, Brawl Stars gibi..

Isınma sorunu dışında kullanımı etkileyen bir sorun yok fiyatındaki En iyisi ama ısınması Sorun olacaksa Honor 200'e bakılmalı işlemcisi ve kamerası daha kötü ama batarya ve ısınma yönünden daha önde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı